6 x kerst met Drukland.nl

6x kerst tips

Nog twee maanden en het is kerst! Voor de consument dan, voor jou als ondernemer is de tijd van kerstvoorbereidingen al aangebroken. Kerstversiering, -acties, -assortiment, het zijn allemaal aspecten die je meeneemt in de voorbereidingen. Met het kerstdrukwerk van Drukland.nl maak je de voorbereidingen helemaal compleet. Hoe en waarom? Dat leggen wij je uit in dit blog, lees snel verder voor kerst inspiratie.

Lees verder

23-10-2023
 

Terug naar kantoor met Drukland.nl!

Terug naar kantoor

De vakantieperiode komt tot zijn eind en dat betekent één ding: school en werk beginnen weer. Voor de één geen probleem, voor de ander toch even wennen. Wat ook gelden mag, bij Drukland zijn we van mening dat je er altijd een feestje van kunt maken. In dit blog laten we dan ook zien hoe je jouw werk of studie goed kan beginnen, lees snel verder!

Lees verder

24-08-2023
 

Hoe verwijder je stickers op verschillende ondergronden?

stickers verwijderen

Stickers vind je in allerlei soorten en maten. Niet heel gek dus dat ze geliefd zijn om bijvoorbeeld de naamsbekendheid te vergroten of een product, dienst of evenement te promoten. Leuk natuurlijk dat een sticker goed blijft plakken, maar soms wil je deze toch verwijderen. En dat natuurlijk zonder schade. Wij geven je een paar handige tips hoe je dat kunt doen!

Lees verder

14-08-2023
 

Wat is dibond?

Wat is dibond?

Dibond, een plaatmateriaal waarbij er wellicht niet meteen een belletje bij je gaat rinkelen. Geen probleem! Wij zijn hier om je te laten zien wat dibond is, wat je ermee kunt en waarom jij het ook zou moeten bestellen! Laat je informeren in dit blog, Lees snel verder.

Lees verder

16-05-2023