6 x kerst met Drukland.nl

Nog twee maanden en het is kerst! Voor de consument dan, voor jou als ondernemer is de tijd van kerstvoorbereidingen al aangebroken. Kerstversiering, -acties, -assortiment, het zijn allemaal aspecten die je meeneemt in de voorbereidingen. Met het kerstdrukwerk van Drukland.nl maak je de voorbereidingen helemaal compleet. Hoe en waarom? Dat leggen wij je uit in dit blog, lees snel verder voor kerst inspiratie.


6x kerst met drukland.nl

Versieren maar!

Als er iets bij kerst hoort, dan is het wel decoratie. Felle kleuren, lampjes, glitters, noem het maar op. Om echt op te kunnen vallen tussen al deze versiering gebruik je drukwerk! Persoonlijke en originele versiering kan je namelijk gewoon laten drukken. In plaats van een gewone kerstboom kan je ook een duurzame re-board kerstboom gebruiken. Origineel door de eigen print en duurzaam omdat je de boom niet weg hoeft te gooien, volgend jaar kan hij weer worden opgetogen! Ben je toch meer van een echte boom? Laat dan jouw eigen kerstballen drukken. Op die manier is jouw kerstboom toch uniek. Jouw logo, huisstijl en/of producten kunnen allemaal in de boom hangen, zo zorgt jouw kerstboom voor een mooi en feestelijk geheel in de zaak.

Actie

Bij de kerst horen vaak bijzondere omstandigheden, producten of acties. Deze wil je goed onder de aandacht brengen bij klanten om het succesvol te laten zijn. Posters zijn ideaal om boodschappen mee te verspreiden. Je kiest voor een eigen formaat, papiersoort en print. Alle belangrijke informatie kan kort en krachtig genoemd worden op jouw kerst posters. Het leukste is dan natuurlijk wel om de posters ook een kerstachtig printje te geven, of wat kerstvormen. Hierbij kan je denken aan kleuren zoals rood, groen en goud, en vormen zoals sterren, kerstbomen, strikjes, mistletoes,sneeuwvlokken, rendieren en kerstmannen. Maak het zo creatief als je wilt. Informeer en kleed aan met een mooie kerst poster.

Geef de kerst weg

Maak klanten enthousiast voor de kerst aankopen bij jouw bedrijf door iets extra’s te doen. Geef bijvoorbeeld iets weg of zorg ervoor dat je een speciale kerstactie hebt. Veel klanten kunnen dit waarderen en zullen jouw zaak onthouden voor aankopen in de toekomst. Producten die je hiervoor kunt gebruiken zijn bijvoorbeeld tassen! Bij Drukland.nl hebben we veel verschillende soorten tassen waar je een eigen ontwerp op kan laten drukken. Zo ook een mooie kerstwens of print, en natuurlijk jouw naam en logo. Maak zo jouw eigen kersttassen om weg te geven. Na het weggeven van de tas maken klanten gratis reclame voor jou tijdens het gebruiken van de tas. Door jouw naam en logo op de tas heb je wandelende reclameborden gecreëerd. Twee vliegen in één klap!

Kerst wensen

Wil je iets kleiners weggeven tijdens de kerst, misschien wel aan alle klanten? Laat dan kerstkaarten drukken. Door zelf kerstkaarten te drukken bepaal jij welke boodschap en print er op de kaarten komen. Dit maakt de kerstkaart persoonlijker en origineel! Verras vervolgens klanten met de kaart om zelf te kunnen versturen of om ze een fijne kerst te wensen vanuit het bedrijf. Zo is jouw persoonlijke kerstkaart een leuk item om de klant te laten zien dat zij gewaardeerd worden door jouw bedrijf.

Feestelijke keuzes maken

Naast versieren hoort lekker eten ook echt bij de kerst! Daarom is het leuk om als horecabedrijf een mooi kerst- of feestdagen menu samen te stellen en daarbij een bijpassende menukaarten te laten drukken. Het leukste is om deze menukaart meer dan alleen de feestelijke gerechten op te laten noemen. Door de stijl van de menukaart ook feestelijk te maken, geef je klanten meteen het gevoel dat zij een speciaal menu in handen hebben. Dat werkt dan weer mee aan de positieve beleving van de klant! Verder kleedt een mooie menukaart ook meteen aan en werkt het mee aan de feestelijke sfeer. Ideaal!


Ben je al aan het nadenken over jouw kerst print? Na dit blog weet je in ieder geval op welke zes producten je jouw ontwerp kan laten drukken. Wil je nog meer kerst producten ontdekken? Bekijk dan al onze kerst drukwerk producten!

Tags: Kerst

24-10-2023
 
 

Reacties