3 tips om een paasontbijt nóg leuker te maken

paasontbijt aankleden

Pasen staat voor de deur en wat hoort daar traditioneel bij? Juist, een uitgebreid ontbijt. Of voor de mensen die meer van uitslapen houden: een brunch. Gezellig met z’n allen rond de tafel en uitgebreid genieten van de verse broodjes, vers fruit en alle andere lekkere dingen. Maar hoe kleed je zo’n ontbijt / brunch nou leuk en persoonlijk aan? Na het lezen van dit blog, weet je het!

Lees verder

23-03-2023
 

Gewone stickers vs. stickers op rol; wat is beter?

soorten stickers

Stickers, het blijft een bijzonder product met die unieke klevende achterkant. Maar een sticker is niet een sticker, er zijn zo ontzettend veel verschillende soorten en varianten dat het soms lastig kiezen is. Want welke past het beste bij jou? In dit blog leggen we twee van de populairste soorten naast elkaar: de gewone sticker en de sticker op rol. Welke gebruik je wanneer?

Lees verder

24-01-2023
 

Drukwerk om Blue Monday te verslaan

blue monday drukwerk

Januari is voor velen letterlijk en figuurlijk een donkere maand. De feestdagen zijn achter de rug en de dagen zijn nog kort. Blue Monday wordt gezien als de meest depressieve dag van het jaar. Maar niet voor jou! Tenminste als je dit blog leest, waarin wij jou een paar handige tips geven om Blue Monday door te komen.

Lees verder

04-01-2023
 

Een spanframe opzetten doe je zo!

spanframe opzetten

Het gebruiken van een spandoek is een hele goede manier om een boodschap over te brengen op een voorbijganger. En je kan een spandoek op verschillende plekken ophangen. Lukt het niet om je spandoek ergens aan op te hangen? Dan hebben wij de juiste oplossing: een spanframe. Hoe je dit in elkaar zet vertellen we je graag in deze blog!


Lees verder

23-08-2022