Zo haal je de vakantie in huis

canvas

Dat was ‘m weer: de zomerperiode van dit jaar. Nog een paar laatste stuiptrekkingen en dan is het toch echt voorbij. Heb jij genoten van de vakantie? Ondanks sommige beperkingen was er gelukkig alsnog genoeg om van te genieten. Wil jij weer terug naar de vakantieperiode en nagenieten van je vakantie? Dat kan met Drukland.nl. Herbeleef de mooiste momenten en waan je weer even op die ene plek.

Lees verder

17-09-2020
 

Wat zijn naambordjes?

naambordjes

Oktober is bij ons de maand van de presentatie. Als je jouw bedrijf, kantoor of vereniging een professionele uitstraling wil geven kan dat heel eenvoudig met naambordjes. Je leest er alles over in dit blog!


Lees verder

21-09-2017
 

Wat zet je op je afsprakenkaartje?

afsprakenkaartjes

Afspraken maken en onthouden is voor veel mensen een hele opgave. Of het nu bij een schoonheidsspecialist of de tandarts is, een duidelijk overzicht met afspraken is altijd handig. Op een afsprakenkaartje noteer je helder en duidelijk alle afspraken, zodat jouw klant er geen hoeft te missen. Maar wat kun je er eigenlijk allemaal mee? En welke opties zijn er? In dit blog lees je meer over onze afsprakenkaartjes.


Lees verder

04-09-2017
 

Wat zijn kubusblokken?

kubusblokken

Augustus is bij ons de maand van het kleine drukwerk. Hieronder vallen ook onze kubusblokken. Ontdek snel wat kubusblokken zijn en waarom ze niet mogen ontbreken op elk kantoor en de beurs!


Lees verder

15-08-2017