Zo plak je een grote sticker

grote sticker plakken

Stickers van een meter bij een meter, stickers in bijzondere contouren en stickers van bijzondere materialen; je kunt ontelbaar veel verschillende soorten stickers bestellen. En wij drukken ze allemaal! Een sticker bestellen is één ding. We begrijpen dat je denkt dat het plakken van een grote sticker daarentegen een uitdaging kan zijn. Wij laten je graag zien dat een grote sticker plakken helemaal niet moeilijk is! Met dit stappenplan kan iedereen een grote sticker plakken.


Lees verder

07-04-2022
 

Welke soorten banners zijn er?

soorten banners

Wanneer je ervoor wilt zorgen dat jouw bedrijf écht opvalt, kom je al gauw uit op banners. Banners zijn op vele verschillende manieren in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan banners als aandachtstrekker op een beurs, banners als grote reclamedragers aan de gevel van een pand of aan een bouwhek ter informatie bij een bouwlocatie. Met zoveel toepassingen kan het ook haast niet anders dan dat je vele soorten banners bij Drukland.nl kunt bestellen. In dit blog ontdek je welke banners er allemaal zijn en vooral, welke banner voor jou de beste keuze is!


Lees verder

04-07-2017
 

Verpakkingen die het versturen en ontvangen van pakketjes leuker maken

drukwerk met QR code

Verstuur je regelmatig pakketjes voor je webshop? En verstuur je de bestellingen nog steeds in een blanco verpakking? Dat is zonde! Wist je dat je veel meer uit je verpakking kunt halen? Druk bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op de doos. Zo herkent de ontvanger je pakket direct. Naast herkenning zorgt een bedrukte (verzend)verpakking voor nog meer voordelen. Benieuwd welke? Je leest het in dit blog.

Lees verder

24-02-2022
 

Talloze mogelijkheden met dibond

dibond

Dibond, je hebt er vast al eens van gehoord. Waarschijnlijk ken je het als een foto op aluminium. Maar wat is het precies? En vooral: wat kun je er allemaal mee? Wij geven je in dit blog tal van voorbeelden zodat jij inspiratie kunt opdoen voor het bedrukken van dibond.


Lees verder

20-03-2017