Sinterklaas 2020-stijl

Pakjesavond: een spannende avond voor veel kinderen. Maar ook voor veel volwassenen een gezellige avond. Met of zonder kinderen. Vrienden of familie die samenkomen, een gezellige avond en cadeaus om het af te maken. Dit jaar zal het alleen net iets anders gaan dan anders. Maar wie zegt dat je het alsnog niet gezellig kunt maken? Wij geven je alvast drie suggesties voor een geslaagde avond.


Sinterklaas cadeau

(S)Internet

Sinterklaas past zich al jaren aan aan de tijdsgeest. Dit jaar heeft de digitalisering een enorme sprong genomen. Het lijkt erop dat Sint nu definitief de weg naar het internet heeft weten te vinden. Je kunt het digitale Sinterklaasfeest op twee verschillende manieren aanpakken: live met videoverbinding of een opgenomen boodschap.

Een videoverbinding lijkt het meest op een fysiek bezoek van Sinterklaas. Er is interactie over en weer. Er kan gepraat worden met elkaar. Cadeaus kun je eventueel van te voren al naar de juiste persoon sturen. Zo is de avond compleet!

Het (laten) opnemen van een videoboodschap is een andere optie. Het voordeel hiervan is dat je de Sint van te voren al duidelijk instructies kunt geven. Op die manier is een videoboodschap gemakkelijk op maat te maken. Wil je een serieuze videoboodschap? Of vind je een ludieke boodschap misschien wel leuker? Je kunt hier alle kanten mee op!


Sinterklaas spel

Op afstand

Vier je Sinterklaas met verschillende huishoudens? Dan is een feest op afstand een goed idee! Door al dat online vergaderen zijn we intussen redelijk gewend geraakt aan Zoom of Skype. Zorg voor een lekker drankje en wat te knabbelen. Cadeaus en surprises stuur je van te voren naar de juiste persoon. Gecombineerd met een leuk spelletje of een (pub)quiz vliegt de avond voorbij.

Tip: Bij Drukland laat je je bestelling gratis naar een willekeurig adres sturen. Dat hoeft dus niet je eigen adres te zijn. Nu maar hopen dat iedereen de zenuwen in bedwang houdt en het pakket pas openmaakt op Pakjesavond!Sinterklaas spel

Terug in de tijd

In grotere groepen Sinterklaas vieren, dat kan dit jaar niet. Waarom niet als gezin of met huisgenoten er een leuke avond van maken? Spelletjes, lekker eten en afsluiten met een gezellige borrel. Via een dobbelspel maak je het uitdelen van de cadeaus net even leuker. Vier je Sinterklaas met kinderen? Maak er dan een leuke speurtocht van. Op die manier haal je eenvoudig de ouderwetse gezelligheid in huis. Geen zin in spelletjes rondom de cadeautjes? Dan kun je voor of na het uitpakken natuurlijk ook een leuk spel uit de kast trekken.

Een makkelijke manier om te zorgen voor een geslaagde avond!


Nog niet geslaagd in het vinden van een geschikt cadeau? Kijk eens rond bij onze gepersonaliseerde producten!

Tags:

17-11-2020
 
 

Reacties