Alle ingrediënten voor een geslaagde kerstborrel.

Kerst 2020: het einde van een bewogen en turbulent jaar. Het jaar waarin we massaal online en op afstand gingen werken. Niet samen op kantoor, maar werken vanuit huis. Vergadering en besprekingen worden voornamelijk online gedaan. Ook december zal er anders uit komen te zien. Maar je kunt er als bedrijf nog steeds iets echt leuks van maken! Met deze vier ingrediënten zorg je voor een geslaagde kerstborrel op afstand.


Wijnkist zakelijk

Ingrediënt 1. De borrel

Een kerstborrel kan natuurlijk niet zonder een borrel. Met een goede wijn weet je hierbij in ieder geval zeker dat je goed zit. Zeker als deze wijn ook nog in een gepersonaliseerde wijnkist komt. Op het deksel van de kist laat je heel eenvoudig het bedrijfslogo, een persoonlijke tekst of een leuke foto drukken. Voor de liefhebbers zijn er zelfs wijnkisten geschikt voor twee flessen. Met een beetje opvulling kunnen er ook prima flesjes (speciaal)bier in.


Kerstkaart

Ingrediënt 2. Kerstgroet

Misschien wel meer dan andere jaren, is het dit jaar belangrijk om de waardering voor medewerkers en collega’s uit te spreken. Voor iedereen was het een bijzonder jaar vol uitdagingen. Een kerstkaart is een mooie manier om de waardering voor je collega's of medewerkers over te brengen. Een klein gebaar misschien, maar het wordt altijd heel goed ontvangen. Een fysiek exemplaar is ook nog eens veel persoonlijker dan een bericht via internet.

Tip: kijk eens naar luxere papiersoorten. Zo wordt jouw kerstkaart nog even wat bijzonderder.Kerstboom zakelijk

Ingrediënt 3. De boom

Een Kerst zonder kerstboom is eigenlijk geen Kerst. Met die gedachte zijn wij ook aan de slag gegaan. Gevolg: je kunt bij ons een kerstboom bestellen. Geen echte natuurlijk, maar één gedrukt op foamboard of re-board karton. Een 3D-kerstboom die eenvoudig in elkaar te schuiven is en gegarandeerd sfeerverhogend is. Kerst voorbij? Schuif de boom weer uit elkaar en berg ‘m op tot volgend jaar. Ideaal!


Ingrediënt 4. De volgende (zware) ochtend

Als de bodem van de wijn- of bierflessen in zicht is, is dat een teken van een geslaagde borrel. De volgende ochtend kan de fitheid iets minder zijn. Gelukkig is daar iets voor uitgevonden: koffie! En jij hebt daar natuurlijk aan gedacht met een kleurrijke mok gepersonaliseerd met het bedrijfslogo. Wordt het wakker worden de volgende dag toch net even iets leuker.

Bestel direct een paar mokken extra voor op kantoor. Met koffie uit een mok met eigen bedrukking kom je net even professioneler over. Kleine moeite, maar het kan net het verschil maken!Bestel snel alle ingrediënten en verzeker jezelf van een geslaagde borrel.gepersonaliseerde producten!

Tags:

24-11-2020
 
 

Reacties