Alles wat je nodig hebt voor je festival of evenement

Festival drukwerk

Wanneer je een festival organiseert kom je er al snel achter dat je enorm veel drukwerk nodig hebt. Van het moment van aankondigen tot het daadwerkelijke evenement zelf; offline bereik je de bezoekers het beste. Benieuwd naar welk drukwerk wat je allemaal nodig hebt? We helpen je op weg in dit blog!


Lees verder

22-04-2022
 

De beste raamsticker kiezen

soorten banners

Raamstickers zijn enorm veelzijdig. Je kunt ze gebruiken om tijdelijke acties aan te kondigen in je winkel, de locatie van je kantoor aan te geven en zelfs om meer privacy te creëren. Grote kans dat je raamstickers dus ook kunt gebruiken voor jouw uiting! Bij Drukland.nl heb je de keuze uit verschillende materiaalsoorten voor de raamsticker. Hoe maak je de juiste keuze? We helpen je in dit blog op weg.


Lees verder

07-04-2022
 

Een raamsticker plakken, zo doe je dat!

raamsticker plakken

Je komt raamstickers op ontzettend veel plekken tegen. Ze worden op winkelruiten geplakt, bevestigd op het glas van bedrijfspanden en gekleefd op de ramen van voertuigen. Wil je ook raamstickers gaan inzetten maar kijk je op tegen het plakken ervan? Geen zorgen! In dit blog lees je precies hoe je jouw raamsticker perfect op het raam krijgt.


Lees verder

07-04-2022
 

Zo plak je een grote sticker

grote sticker plakken

Stickers van een meter bij een meter, stickers in bijzondere contouren en stickers van bijzondere materialen; je kunt ontelbaar veel verschillende soorten stickers bestellen. En wij drukken ze allemaal! Een sticker bestellen is één ding. We begrijpen dat je denkt dat het plakken van een grote sticker daarentegen een uitdaging kan zijn. Wij laten je graag zien dat een grote sticker plakken helemaal niet moeilijk is! Met dit stappenplan kan iedereen een grote sticker plakken.


Lees verder

07-04-2022