Welke soorten banners zijn er?

Wanneer je ervoor wilt zorgen dat jouw bedrijf écht opvalt, kom je al gauw uit op banners. Banners zijn op vele verschillende manieren in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan banners als aandachtstrekker op een beurs, banners als grote reclamedragers aan de gevel van een pand of aan een bouwhek ter informatie bij een bouwlocatie. Met zoveel toepassingen kan het ook haast niet anders dan dat je vele soorten banners bij Drukland.nl kunt bestellen. In dit blog ontdek je welke banners er allemaal zijn en vooral, welke banner voor jou de beste keuze is!


Soorten banners

De keuze is reuze

Een banner is een zeer eenvoudige manier om je merk te vergroten en de aandacht op je te vestigen. Wat je ook onder de aandacht wilt brengen, het lukt je geheid met een banner. Er zijn vele soorten banners te bedrukken. Wanneer je op onze website zoekt op “banner” krijg je maar liefst 15 resultaten. We lichten hieronder een 5-tal banners uit. Zo maken we de keuze voor de perfecte banner gemakkelijker!

Opvallen doe je met…

… een L-banner

Een L-banner is een banner met een L-vormige standaard. Dit verklaart dan ook direct de naam! Deze banners zijn ideaal voor beurzen en presentaties. Het bestellen van de L-banners is nog bijna moeilijker dan het opzetten. En het bestellen is al heel eenvoudig, dus moet je nagaan... Sta je op de beurs en is je stand van 1 kant benaderbaar? Dan voldoet de 1-zijdige L-banner prima. Wil je extra opvallen? Kies dan voor de 3-zijdige optie en zet deze bijvoorbeeld in het midden van je stand. Zo kan niemand meer om je heen! Ga je liever voor de gulden middenweg? De L-banner is ook als 2-zijdige banner beschikbaar.

l-banners

… een X-banner

Zoek je een banner met een mooie tussenmaat? Dan is een X-banner de juiste keuze. De X-banner dankt zijn naam aan het frame. Dit is in de vorm van de - jawel - letter X. Het scheurvaste spandoek wordt door middel van ringen bevestigd aan het frame. Deze manier van bevestigen zorgt er ook voor dat het doek snel en eenvoudig verwisseld kan worden! Dus ben je van plan het doek regelmatig te veranderen? Dan is de X-banner wat voor jou.

x-banners

… een rollup banner

Eén van onze meest populaire producten zijn onze rollup banners. Deze klassieker onder de banners is altijd een goede keuze! Sta je dit beursseizoen op verschillende beurzen achter elkaar? Een rollup banner is daarvoor ideaal. Dankzij het rolmechanisme rol je de banner snel op en neem je deze zo mee naar het volgende evenement.

Weten hoe je een rollup banner het beste vormgeeft? In dit blog leer je hoe je het mooiste ontwerp voor je rollup banner maakt.

rollup-banners

… een spandoek

Heb je een belangrijke boodschap en wil je deze het liefst van alle daken schreeuwen? Kan het je niet groot genoeg? Dan is een spandoek de enige en juiste keuze voor je! Met een spandoek kun je het zo groot - of klein - aanpakken als je wilt. Hang bijvoorbeeld een spandoek met een frame aan de gevel van je bedrijfspand. Voorbijgangers zien van veraf waar je gevestigd bent! Of gebruik een groot spandoek als achterwand op een beurs. Maar een spandoek leent zich ook uitstekend voor een kleinere boodschap. Jij bepaalt tot op de centimeter het formaat van het doek. Doordat we het spandoek op vele manieren kunnen afwerken, zit de perfecte ophangmethode er geheid voor je tussen.

spandoek

… een dranghekbanner

De laatste banner die we voor je uitlichten is onze dranghekbanner. Deze banners zijn op maat gemaakt voor, je raadt het al, dranghekken (ook wel nadar hekken genoemd). Dranghekbanners worden veel ingezet op evenementen en festivals. Pak die saaie en lompe hekken aan en zet ze ook in als reclamezuil of informatiebord.

dranghek banner

Zoals we eerder al hebben genoemd hebben we in dit blog een greep van onze banners toegelicht. Je vindt er nog veel meer bij Drukland.nl! Benieuwd welke? Neem dan een kijkje bij al onze banners. Heb je jouw keuze al gemaakt en ben je bezig met de voorbereiding voor een grote beurs? In dit blog geven we je tips voor je beursstand.

Voeten banners

Tags: banners, rollup, L-banners, spandoeken

14-03-2022
 
 

Reacties