Hoe kun je buitenreclame het beste inzetten?

Je kunt verschillende soorten buitenreclame bedrukken die jouw bedrijf onder de aandacht brengen. Een voordeel aan buitenreclame is dat het betaalbaar is en het is bruikbaar om jouw gewenste resultaat te behalen. Afhankelijk van het resultaat dat je wil behalen, zijn er verschillende manieren van buitenreclame inzetbaar. In dit blog lichten we een aantal manieren toe!


vormen van buitenreclame

Val op met een vlag

Vlaggen zijn een opvallende manier van reclame waarin je in een oogopslag je bedrijf onder de aandacht kunt brengen. Ook is een vlag bestand tegen windstoten, zodat ze onder bijna alle weersomstandigheden opgehangen kunnen worden.

Bij een vlag kun je minder informatie kwijt dan op een spandoek of een poster. Het is belangrijk dat je maar een paar woorden zet op de vlag om de aandacht van de klant te trekken. Vermijd veel informatie, want dit kan averechts uitpakken. Een logo doet het altijd goed op een vlag!


Trek de aandacht met een poster

Twee grote voordelen van posters drukken zijn dat ze makkelijk te gebruiken zijn en ook betaalbaar zijn. Poster zijn ideaal om je bedrijf goed onder de aandacht te brengen. Daarbij is het handig dat je posters in grote hoeveelheden kunt bestellen waardoor je veel posters kunt verspreiden.

Ook kun je veel informatie op een poster kwijt, zodat jouw boodschap goed overgebracht kan worden. Hierbij is het belangrijk dat je binnen één seconde de aandacht van de voorbijganger trekt. Houd het bericht eenvoudig, schrijf een pakkende tekst en gebruik een aantrekkelijke vormgeving. De klant zal zijn of haar ogen er niet van af kunnen houden!gevelbord

Breng voorbijgangers op de hoogte van je bedrijf

Bij een gevelbord kun je voorbijgangers bewust maken van je bedrijf. Door hiervan gebruik te maken kan jouw logo goed in beeld gebracht worden waardoor klanten jouw bedrijf snel zullen herkennen!

Door op een pakkende manier een gevelbord vorm te geven werk je aan je branding en je zorgt ervoor dat je klanten aan je gaan binden. Die klantenbinding ontstaat door het herkenningspunt. Een klant is dan eerder geneigd om terug te komen, omdat je bedrijf voor hem bekend is en daarom betrouwbaarder dan een onbekend bedrijf. Dit heeft te maken met de vertrouwdheid van een klant. Hoe bekender een bedrijf, hoe betrouwbaarder deze wordt ervaren.

Ben je voor thuis op zoek naar een bordje op je gevel? Dan kun je eenvoudig een naamplaatje maken.


Pak groot uit met een spandoek

Een spandoek bedrukken is een vorm van buitenreclame dat zo stevig is, dat het bestand is tegen zware weersomstandigheden. Met een spandoek kun je op een groot formaat jouw boodschap in beeld brengen. Dit betekent dat je er meer informatie op kunt plaatsen dan bij bijvoorbeeld een poster. Een aandachtspunt waar je bij het ontwerp van je spandoek rekening mee moet houden, is het feit dat een spandoek vaak van veraf wordt bekeken. Zorg er daarom voor dat je niet teveel informatie erop zet. Hou het bij een pakkende slogan en je merknaam.

Heb je geen plek waar je het spandoek op kunt hangen? Je kunt er dan voor kiezen om een spandoekframe te bestellen. Zo kun je jouw spandoek overal plaatsen!

spandoek

Bij alle buitenreclame is het belangrijk dat je het op een plaats zet waar veel mensen het kunnen zien. Geïnspireerd geraakt en wil je aan de slag met buitenreclame? Bekijk ons ruime assortiment aan outdoor drukwerk en ga aan de slag!

Tags:

10-05-2022
 
 

Reacties