8 unieke tips voor Moederdag

Zoek je eens wat anders dan de standaard Moederdag cadeaus zoals een fotolijstje of kalender? Wij van Drukland.nl snappen je volledig. Daarom hebben wij speciaal voor jou 8 tips voor Moederdag op een rijtje gezet. Maak indruk bij je (schoon)moeder of oma met een cadeau uit dit lijstje en word voor altijd herinnerd aan een van deze originele presentjes!


Inspiratie Moederdag cadeaus

1. CD Covers

“Moeder, hoe kan ik je danken” door Zangeres zonder Naam, “Mother Love” door Queen of “De mooiste dag is Moederdag” door John de Bever. Allemaal voorbeelden van artiesten die hun moeder veel te danken hebben en Moederdag belangrijk vinden of vonden. Wellicht is het je muzieksmaak niet, maar elk cadeau wordt gewaardeerd door je moeder, schoonmoeder of oma. De muziek op een CD is natuurlijk belangrijk, maar de CD cover is voor Moederdag wellicht nóg belangrijker. Laat je waardering zien en doe er een speciaal bedrukte CD cover van Drukland.nl bij! Een lief en heerlijk luisterend gebaar.

Wil je jouw moeder helemaal inpakken met Moederdag? Je kunt naast CD covers ook CD sleeves bestellen om het cadeau af te maken! Kies uit allerlei papiersoorten voor jouw CD Wallet en bestel eenvoudig. In de tussentijd kan je lekker achterover leunen en wachten tot het Moederdag cadeau binnen is.

2. Speelkaarten doosje

Een speelkaarten doosje is ideaal als cadeau voor Moederdag. Een goed excuus om te gaan klaverjassen of bridgen met je oma! Speelkaarten doosjes laat je voordelig drukken bij Drukland.nl. Maak het helemaal je eigen met een eigen ontwerp. Heb je ergens nog een prachtige foto liggen van je moeder, oma en jezelf samen? Voila!

Natuurlijk is een speelkaarten doosje bedoeld om speelkaarten mee op te bergen, maar het kan ook hartstikke handig zijn om veel meer dingen in op te bergen of het op een andere manier te gebruiken. Zo kan je het doosje ook gebruiken als cadeaudoosje! We leveren het met een instructie zodat je het snel en eenvoudig in elkaar zet. Wil je op zowel de deksel als het doosje een ander ontwerp? Geen probleem, wij van Drukland.nl regelen het voor je. Zo kan jij het speelkaarten doosje helemaal je eigen maken.

3. Wijnkist

Houdt jouw moeder van een borreltje? Pak die speciale Moederdag wijnfles in met een zelf ontworpen wijnkist. Een bedrukte wijnkist als cadeau is ideaal en heel eenvoudig om te bestellen. Wij van Drukland.nl bedrukken het altijd full colour en volledig naar jouw wens. Zo kan je de wijnkist extra mooi maken met bijvoorbeeld een familiefoto of een bepaalde tekst.

We hebben twee modellen wijnkisten. Een kist is met een scharnier en de andere kist is met een schuifdeksel. Verder zijn ze beiden van robuust hout, waardoor het een mooie uitstraling heeft. Zit je te twijfelen of je één fles of twee flessen cadeau wilt geven met de wijnkist? Geen probleem, we hebben kisten voor zowel één als twee flessen! De keuze is aan jou!


boekenleggers

4. Boekenleggers

Is jouw moederfiguur een echte boekenwurm? Een boek geven als Moederdag cadeau is leuk, maar je maakt het helemaal af met de boekenleggers van Drukland.nl. Met een boekenlegger weet je altijd waar je bent en hoef je geen gebruik te maken van ezelsoren. Zo blijft je boek mooi heel en kan je tegelijkertijd genieten van een boekenlegger met je eigen ontwerp of tekst.


Wij drukken goedkope boekenleggers full colour en maken het eenvoudig voor jou. Je kunt het afwerken naar eigen wens door te kiezen voor een van de verschillende soorten afwerkingen en papiersoorten. Ook kan je kiezen voor een eigen formaat. De meeste boekenleggers hebben een formaat van A7 lang, maar het is mogelijk om deze in eigen maat te bestellen. En het allermooiste is: het is leverbaar binnen 24 uur!

5. Handdoek

Verwen je moeder helemaal met Moederdag! Laat haar eerst een heerlijk uurtje badderen en geef haar vervolgens de mogelijkheid om zichzelf af te drogen met een speciale en gepersonaliseerde handdoek. Zo heeft ze altijd een blij gezicht tijdens het afdrogen. Daarnaast kan ze de handdoek overal mee naartoe nemen: van de sportschool, tot de tennisvereniging tot aan het strand. Iedereen weet dat het haar handdoek is, dus kwijtraken is geen optie!

De handdoeken zijn verkrijgbaar in drie varianten: de basic, premium en luxe variant. Elke handdoek heeft zijn eigen voordelen en ze zijn allemaal gemaakt van 100% katoen. We kunnen jouw ontwerp op de handdoeken borduren. Hiervoor heb je enkel een juist drukbestand nodig van een grafisch programma. Heb je geen grafische kennis of geen grafisch programma? Geen probleem. Als je graag bedrukte handdoeken wilt met een eigen ontwerp, kan je gemakkelijk onze ontwerpafdeling inschakelen. Wij helpen je graag met een gerust hart verder!

6. Trui

Heeft jouw moeder, schoonmoeder of oma het altijd koud? Of het nu zomer of winter is, een eigen bedrukte trui is altijd een leuk Moederdag cadeau! Laat eenvoudig een trui bedrukken met een eigen ontwerp. Wil je haar naam, een foto van haar hond of een leuke anekdote erop? Maak gemakkelijk je ontwerp met onze eigen ontwerptool. Hiermee kan je gratis een logo, een foto of tekst toevoegen.

Een trui dragen met een eigen bedrukking is altijd speciaal, of je het nu draagt in je vrije tijd of op werk. Verras je moederfiguur met een eigen bedrukte trui en het zal haar direct verwarmen!

7. Tote bag

Tote bags zijn helemaal in! Tote bags zijn hippe tassen en zijn een uitstekend duurzaam alternatief om plastic te verminderen. Houdt jouw moeder van shoppen of draagt ze vaak een tas? Dan is dit het ideale Moederdag product voor haar. We bedrukken de katoenen tassen met foto, tekst, logo en/of naam. Een uniek cadeau en helemaal zelf te ontwerpen.

Wil je er stiekem zelf ook één? Gewoon doen! Kies uit één van de vele mooie kleuren en ontwerp het zelf. We bedrukken de tote bags altijd full colour en je kan het enkel- of dubbelzijdig laten bedrukken. Leuk voor jezelf en ideaal om weg te geven!

8. Onderzetters

Is jouw moeder een echte keukenprinses, maar wilt ze de boel graag schoon houden? Denk dan eens aan onze onderzetters voor Moederdag. Met de onderzetters voorkom je vlekken of vochtigheid en houd je jouw huis mooi schoon. We bedrukken ze altijd full colour. De onderzetters zijn enorm geschikt voor feesten. De onderzetters zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en vormen en is te ontwerpen naar jouw wens, met bijvoorbeeld een logo, tekst of foto.

Zoek je iets in dezelfde trant? Wij van Drukland.nl bieden bijvoorbeeld ook bierviltjes en schorten aan. Ook deze producten zijn volledig aanpasbaar naar jouw smaak en zeer geschikt voor elke gelegenheid. Zo kan niemand meer opboksen tegen jouw moeder als keukenprinses!


Moederdag cadeaus voorbeelden

Heb je veel Moederdag inspiratie gekregen van dit blog, maar wil je toch oud vertrouwd kiezen voor een foto of kalender? Bij Drukland.nl zijn deze opties uiteraard ook mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit een fotoboek of verjaardagskalender. Wil je extra genieten in de zomer? Bekijk dan ook onze tuincanvas!

Tags:

26-04-2023
 
 

Reacties