Vlaggen maken voor de laagste prijs

Ware blikvangers voor het grote publiek

Wapperend in de wind zijn vlaggen een mooie drager van jouw logo of boodschap. Deze eeuwenoude blikvangers zorgen voor een klasse uitstraling van jouw bedrijf of evenement. Denk aan de klassieke gevelvlag bevestigd aan jouw bedrijfspand of een indrukwekkende mastvlag met jouw boodschap. Vlaggen zijn er in verschillende vormen en formaten, voor ieder wat wils.


Gevelvlaggen

De gevelvlag, al eeuwenlang een begrip in 'vlaggenland' en nog steeds is deze grootheid zijn glans niet verloren. Een vlag is geschikt voor vele doeleinden, zowel voor ondernemingen als particulieren. Hang je vlag aan de gevel en toon je bedrijfsgegevens of laat een speciale 'afstudeervlag' drukken wanneer iemand geslaagd is. De mogelijkheden zijn eindeloos! We spreken daarom met recht over dé klassieker onder de vlaggen.


Beachvlaggen

De naam doet het al vermoeden, deze vlag zie je met regelmaat op de hoek van vele strandtenten. Maar laat je niet misleiden, de beachvlag wordt steeds populairder en komt dan ook steeds vaker terug in het alledaagse straatbeeld. Denk bijvoorbeeld bij een restaurant op het terras of bij de plaatselijke voetbalvereniging. Het kleine broertje van de beachvlag, de dropvlag, trekt ook de nodige aandacht naar zich toe. Deze vlag onderscheidt zichzelf door altijd in het gareel te blijven, waar de beachvlag juist met de wind mee wappert.


Baniervlaggen

De baniervlaggen, ook wel mastvlaggen genoemd, zijn een fraai aanzicht in de omgeving. Deze grote jongens onder de vlaggen laten een sterke indruk achter bij iedere voorbijganger. Door het verticale postuur zijn je logo en tekst goed zichtbaar. Eventueel kunnen we deze vlag afwerken met een tunnelzoom aan de bovenkant, zodat de vlag kan worden bevestigd aan een banieruithouder.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00