Altijd gratis verzending
Vlaggen

Baniervlag bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Wil jij een baniervlag bedrukken? Bij Drukland.nl bestel je goedkoop, eenvoudig én snel jouw eigen baniervlag. Bedrukt met een logo, een tekst of andere afbeelding: alles kan! De vlag wordt altijd gedrukt op stevig polyesterdoek dat zonder problemen in weer en wind buiten kan hangen. Kies uit één van de opties waar waarmee wij jou baniervlag bedrukken en je kunt de baniervlag direct in gebruik nemen.

Lees meer

Naast baniervlaggen kun je bij Drukland.nl nog veel meer vlaggen bedrukken.


Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
baniervlag bedrukken

Baniervlaggen bedrukken met logo

Met baniervlaggen bedrukken zorg je voor een goede manier voor extra herkenbaarheid van jouw bedrijf. Door de grote en rechte vorm heb je volop ruimte voor je eigen ontwerp met bijvoorbeeld logo of een bedrijfsnaam. Je kiest eenvoudig één van de verschillende standaard formaten. Op zoek naar een afwijkend formaat? Kies dan voor ‘Eigen maat’.

  • Baniervlag bedrukken met of zonder tunnelzoom
  • Kies uit maar liefst 12 formaten
  • Afwerking met witte of zwarte haken

Bestel baniervlaggen

Uit welke materialen kun je kiezen?

Jouw baniervlag bedrukken wij op twee verschillende materialen: 110 grams vlaggendoek en 110 grams winddoorlatend vlaggendoek. Beide materialen zijn gemaakt van extra sterk poyelsterdoek en kunnen in weer en wind buiten hangen. Komt de baniervlag te hangen op een plek waar relatief veel wind staat? Het 110 grams winddoorlatende vlaggendoek laat de wind gemakkelijker door en is dus minder gevoelig voor (hardere) wind.
Let op: Bij echt harde wind, vanaf windkracht 6, raden wij echter wel aan om de baniervlaggen naar binnen te halen. Dit om beschadigingen te voorkomen.

Het materiaal waarop jouw baniervlag bedrukt wordt, heeft een doordruk van 95%. Dit betekent dat jouw ontwerp aan één zijde aangebracht wordt en aan de andere kant voor 95% - in spiegelbeeld - zichtbaar is. Zo lijkt het altijd alsof de baniervlag aan twee zijden is bedrukt.

Extra afwerking voor baniervlag

Laat je je baniervlag bij Drukland.nl afwerken met één van de opties en je kunt je vlag direct in gebruik nemen. Er zijn verschillende opties en mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Hieronder vind je deze kort op een rijtje:

baniervlaggen kopen

Plastic ophangclips - De plastic bevestigingsclip wordt evenredig over de vlag verdeeld zodat de baniervlag altijd strak en netjes aan de mast hangt. Je hebt de keuze uit witte of zwarte haken.Andere opties zijn:

  • Afwerking met witte of zwarte band en stiksels
  • Contragewicht (optioneel)
  • Flagfix (optioneel)

Wil jij de vlag ophangen in een vlaggenmast met een banierhouder? Dan kies voor een afwerking met een tunnelzoom. Met een diameter van ca. 3,5 cm kun je de baniervlag snel en gemakkelijk aan de mast hangen. Houd in je ontwerp wel rekening met de (tunnel)zomen. Met alleen een zoom is die marge 40 mm. Bestel je een baniervlag met tunnelzoom? Dan moet je rekening houden met een marge van 100 mm. Dit vind je ook allemaal terug in de verschillende werktekeningen.

Eigen ontwerp op baniervlaggen bedrukken

Net als bij al het andere drukwerk, bedrukken wij jouw baniervlag ook altijd met een eigen ontwerp. Dit ontwerp kun je maken in een ontwerpprogramma. Handig om de werktekening en het template te downloaden. Zo weet je direct met welk (for)maten je rekening moet houden. Het PDF-bestand kun je vervolgens tijdens het bestellen uploaden om de bestelling compleet te maken.

Heb je nog geen drukbestand? Je kunt ook aan de slag in onze gratis online ontwerptool. In deze tool voeg je zelf je eigen logo’s, afbeeldingen en teksten toe. Op die manier maak je eenvoudig het ontwerp waarmee wij de baniervlag bedrukken.

 

0 producten € 0,00