Altijd gratis verzending
Vlaggen

Baniervlag bedrukken en bestellen

De goedkoopste van Nederland!

Goedkope baniervlaggen nodig? Een baniervlag bedrukken we bij Drukland.nl voor iedereen! Eigen logo, een foto of tekst, alles kan. De vlaggen worden full colour bedrukt op sterk polyesterdoek dat tegen een stootje kan. Storm en regen, niets zijn onze baniervlaggen te veel. Dankzij de uitstekende afwerking kun je de baniervlag bovendien eenvoudig aan de mast bevestigen en ophangen.

Lees meer

Naast baniervlaggen bedrukken we nog meer vlaggen. Bekijk onze vlaggen.


Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
baniervlag bedrukken

Goedkope baniervlaggen bedrukken

Baniervlaggen staan goed bij elk bedrijf. Deze verticale vlag zorgt voor zichtbaarheid en dankzij het grote formaat is de opdruk goed leesbaar. Een baniervlag bedrukken met een logo, slogan of afbeelding geeft jouw bedrijf, vereniging of organisatie bovendien een professionele uitstraling. Zie voor een andere variant ook onze gevelvlaggen en beachflags.

  • Met of zonder tunnelzoom
  • Kies uit maar liefst 12 formaten
  • Met witte of zwarte haken

Bestel baniervlaggen

Baniervlag van stevig polyester

Een baniervlag bedrukken we enkelzijdig op 110 grams (winddoorlatend) vlaggendoek. Het verschil tussen deze soorten is dat winddoorlatend doek een gatenpatroon heeft en hierdoor meer wind door laat en langer mee gaat. Beide materialen hebben een doordruk van 95%, wat betekent dat de afbeelding aan de achterkant in spiegelbeeld voor 95% zichtbaar is. De bedrukte baniervlaggen zijn beschikbaar in meerdere formaten en kunnen voorzien worden van een tunnelzoom (boven). Houd voor het zomen een minimale marge van 40 mm binnen het bestandsformaat aan en voor de tunnelzoom een minimale marge van 100 mm aan de zijde van de tunnel.

Let op: Een baniervlag is bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Verder afwerken

baniervlaggen kopen

Plastic bevestigingsclip

De plastic bevestigingsclip wordt evenredig over de vlag verdeeld zodat de baniervlag altijd strak en netjes aan de mast hangt. Je hebt de keuze uit witte of zwarte haken.
Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00