Altijd gratis verzending
Handdoek

Handdoek borduren met naam of logo

De goedkoopste van Nederland!

Makkelijk, snel én goedkoop jouw eigen handdoek bedrukken met naam, logo of een ander ontwerp? Drukland.nl doet dat! Met het borduren van een naam, logo of tekst heb je in een handomdraai je eigen gepersonaliseerde handdoek! Gemaakt van speciale luxe badstof, voor die echte hotelervaring. Ook bij jou thuis!

Lees meer

Bekijk ook onze geborduurde kleding.


Kies een soort handdoek:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een kleur:

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
handdoek bedrukken

Goedkoop handdoek borduren met tekst of logo

Bij Drukland.nl heb je de keuze uit twee soorten handdoeken: basic of de luxe premium variant. Gemaakt van zacht katoen wat vocht extra goed opneemt. De kleur- en slijtvaste garen zorgen voor een lange levensduur. Een bedrukte handdoek mag dan ook zeker niet ontbreken in de badkamers van hotels, jouw klanten of bij jouw thuis.

  • Tot wel 15 kleuren in één keer
  • Verkrijgbaar als basic of premium variant
  • Handdoeken van hoge kwaliteit

Bestel handdoek

Verschillende soorten

De handdoeken van Drukland.nl zijn van het Nederlandse badtextiel merk The One Toweling. Er wordt 100% gekamd katoen als materiaal gebruikt, wat zorgt voor een hogere vochtabsorptie en het pluist minimaal. Het zachte gevoel maakt de luxe uitstraling van een eigen handdoek bedrukken helemaal compleet!

Laat je bij Drukland.nl handdoeken bedrukken, dan heb je keuze uit twee soorten: basic en premium. Basic is gemaakt van een zachte badstof van 450 gr/m2. De premium variant is van een extra zware badstof gemaakt: 500 gr/m2. Voor beide opties geldt dat deze voorzien zijn van een handige ophanglus en een dubbele zoom aan de zijkanten. Door deze hoogwaardige kwaliteit en afwerking zijn de handdoeken geschikt om dagelijks te gebruiken.

Wasinstructies

De handdoeken met jouw geborduurde ontwerp kunnen gewassen worden op maximaal 90 graden en zijn ook geschikt om te drogen in de droger.

De mooiste handdoeken borduren met naam of logo

Het bedrukbare gebied voor het borduren van handdoeken is 12 x 12 cm. Binnen dit gebied kun je vrij een ontwerp maken en bepalen wat en waar je het wilt laten drukken. De handdoeken bedrukken wij met kleur- en slijtvaste garen. Hiervan hebben wij meer dan 300 kleuren, waarvan je er tot wel 15 per keer kunt gebruiken. Hulp nodig bij het maken van een drukbestand? Onze ontwerp- en bestanden afdeling helpt je graag verder tegen een kleine vergoeding. Neem hiervoor contact met ons op.

Ga je aan de slag met het maken van het drukbestand, houd dan rekening met de volgende punten:

  • Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, lever je je bestand als vector aan
  • Je ontwerp kan uit maximaal 15 verschillende kleuren bestaan
  • Wit laten borduren? Neem dit als steunkleur mee in je ontwerp
  • Grafische elementen zoals transparantie, schaduw of kleurverlopen zijn technisch gezien niet mogelijk
  • Gebruik een minimale tekengrootte van 28 pt (10 mm) en een lijndikte van minimaal 5,5 pt (2 mm)
  • Gebruik een minimale uitsparing van 8,5 pt (3 mm)
  • Converteer tekens naar paden (rondingen)

Let op bij handdoeken bedrukken: vanwege het weven kunnen grafische elementen niet exact worden geproduceerd.

Beschikbare kleuren borduren

Het gekozen textiel borduren wij in maximaal 15 verschillende kleuren garen per ontwerp. De complete collectie polyneon garens No.40 van het merk Madeira hebben wij standaard op voorraad. Dat betekent dat er keuze is uit 413 verschillende uni-kleuren, waarvan 24 fluorescerende kleuren. Er is altijd een kleur die bij het ontwerp past! Wij zoeken een kleur die het dichtsbij de kleur in het ontwerp zit en stikken dan het ontwerp met onze borduurmachines op het gekozen textiel.

Wil je een specifieke kleur bij je ontwerp? Dan kan je de kleurcode doorgeven na het bestellen aan onze klantenservice.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00