Altijd gratis verzending
Handdoek

Handdoek bedrukken met naam of logo

De goedkoopste van Nederland!

Goedkoop jouw gepersonaliseerde handdoek bedrukken doe je eenvoudig en snel bij Drukland.nl. Leuk voor op het strand of in de sportschool! Laat de handdoek borduren met een tekst of het logo van jouw bedrijf en gebruik deze om weg te geven als relatiegeschenk. Of bestel een handdoek met naam en raak deze nooit meer kwijt op de voetbalclub. Voordelig handdoeken bedrukken doe je bij Drukland.nl.

Lees meer

Neem ook een kijkje bij ons ander bedrukt textiel.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een kleur:

Kies een soort handdoek:

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
handdoek bedrukken

Goedkoop handdoek borduren met tekst of logo

Bij Drukland.nl vind je verschillende formaten en modellen handdoeken. Jouw ontwerp wordt geborduurd op een handdoek van hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat jouw handdoek langere tijd mooi blijft, zelfs na wassen op hoge temperaturen! Een handdoek bedrukken met tekst of logo is niet alleen mooi, ze zijn uiteraard ook erg zacht en fijn in gebruik.

  • Geborduurd ontwerp
  • In 4 formaten beschikbaar
  • Handdoeken van hoge kwaliteit

Bestel handdoek

Verschillende soorten handdoeken bedrukken

De handdoeken van Drukland.nl zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: de basic, premium en luxe variant. Elke uitvoering heeft zijn eigen voordelen en is gemaakt van 100% katoen.

De basic handdoek is gemaakt van 380 g/m2 katoen. De handdoek is gemakkelijk op te hangen dankzij de ophanglus en is afgewerkt met een koordapplicatie en een dubbele zoom aan de zijden.

De premium variant bestaat uit 550 g/m2 gemerceriseerd en gekamd katoen. Dankzij deze eigenschappen is de premium handdoek heerlijk zacht en sterk. De basic en premium handdoeken kunnen gewassen worden op 60° C.

Tot slot: de luxe handdoek. Deze variant is gemaakt van 500 g/m2 gekamd katoen en is chloorbestendig. De luxe handdoek is afgewerkt met 2 lussen. De luxe handdoeken kunnen tot 95° C gewassen worden.

Handdoek met naam of logo vormgeven

Jouw ontwerp laten we op de handdoek borduren. Om hiervoor een juist drukbestand aan te leveren heb je een grafisch programma nodig. Heb je geen grafische kennis of heb je geen toegang tot een grafisch programma, maar wil je wel graag bedrukte handdoeken bestellen? Schakel dan onze ontwerp afdeling in. We helpen je tegen een voordelig tarief graag verder met een ontwerp voor jouw handdoeken!

Bestanden aanleveren voor gepersonaliseerde handdoek

Ga je zelf het bestand opmaken? Voor handdoeken bedrukken vragen we om een vector bestand, opgebouwd uit Pantone C kleuren. Een bestand met pixels en/of RGB of CMYK kleuren kunnen wij niet gebruiken om de handdoeken te borduren. Het bedrukbare gebied heeft een formaat van 9 x 27 cm. Je kunt kiezen of je de bedrukking aan de onderzijde van de handdoek, vlak boven de band wilt plaatsen, of aan de rechterzijde van de handdoek.

We hebben een aantal aandachtspunten voor je op een rijtje gezet. Hierdoor wordt het opmaken van een juist drukbestand voor jouw handdoek nog eenvoudiger!

  • Je kunt maximaal 12 verschillende PMS kleuren per ontwerp gebruiken. De kleuren moeten gedefinieerd worden als steunkleuren. Let op: zet de kleurwaarden altijd op 100% en zorg voor een juiste benaming. Een correcte benaming van een steunkleur is bijvoorbeeld Pantone 359 C.
  • Gebruik je wit in jouw ontwerp? Wit dient tevens worden gedefinieerd als steunkleur met de naam WHITE.
  • De juiste benaming voor zwart is Pantone Neutral Black C.
  • Grafische effecten zoals transparanties, schaduwen en kleurverlopen kunnen niet geborduurd worden. Ronde grafische elementen kunnen niet exact worden omgezet.
  • Gebruik een minimale tekengrootte van 6 mm en een lijndikte van minimaal 2,8 pt (1 mm).
  • Converteer tekens naar paden (rondingen).

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00