Altijd gratis verzending
Vlaggen

Kioskvlaggen bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Goedkope kioskvlaggen nodig? Drukland.nl maakt full colour kioskvlaggen bedrukken eenvoudig. Voor iedereen.

Lees meer


Kies een formaat vlag:

Kies voor compleet systeem of alleen een vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
kioskvlaggen

Goedkope kioskvlag bedrukken

Een kioskvlag is perfect om aan de gevel te hangen van bijvoorbeeld je marktkraam of winkel. Daarnaast zijn deze vlaggen erg geschikt om in te zetten als ijscovlaggen. Kioskvlaggen maken we met jouw eigen ontwerp enkelzijdig full colour.

  • Keuze uit vele formaten
  • Eigen aantal mogelijk
  • Gedrukt op sterk vlaggendoek of spandoek

Bestel kioskvlaggen

Kioskvlaggen ontwerpen

De kioskvlag maken we zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Ons polyester vlaggendoek heeft een doordruk van 95%. Dit betekent dat jouw ontwerp aan de achterkant in spiegelbeeld ook voor 95% zichtbaar is. Dubbelzijdige kioskvlaggen bedrukken we op 610 grams block out. Een zware en stevige bannersoort. Je kan je eigen kioskvlag ontwerpen in onze gratis online ontwerptool. Hierin voeg je makkelijk afbeeldingen en tekst toe zodat je zelfs zonder enige ontwerpkennis op een eenvoudige manier je kioskvlag kan ontwerpen.

Gebruik van kioskvlaggen

Om de levensduur van de vlaggen te behouden raden wij aan de vlag 's avonds binnen te bewaren. Ook bij harde wind (vanaf windkracht 6) is het verstandig om de vlag naar binnen te halen. Zo voorkom je dat de inkten gaan scheuren en blijft de vlag langer mooi.

De vlag kan plat weggelegd worden. Of eventueel opgerold. De vlag niet vouwen, dit zorgt voor blijvende vouwen en kans op beschadiging van de inkten.

Kioskvlaggen bestellen

Kioskvlaggen noemen we ook wel driehoeksvlaggen, vanwege de vorm van de vlag. De langste zijde loopt langs de gevelstok. Bij enkelzijdige vlaggen werken we deze zijde af met een stevige band die aan de bovenzijde een lus bevat en onderaan een koord. Hiermee bevestig je de vlag eenvoudig aan de stok. Dubbelzijdige vlaggen hebben een tunnelzoom waar de stok doorheen kan. Nog niet voorzien van een gevelstokhouder? Bestel deze eenvoudig mee en je kan de vlag meteen uithangen!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00