Altijd gratis verzending
Vlaggen

Goedkoop wimpel maken en kopen

De goedkoopste van Nederland!

Op zoek naar voordelige bedrukte wimpels? Wij drukken wimpels met jouw eigen ontwerp. Een logo, foto of andere afbeelding, het kan allemaal bij Drukland.nl. Een wimpel maken en kopen kan razendsnel. Upload jouw ontwerp en wij gaan al dezelfde dag aan de slag. Een wimpel voor een een feestje, bruiloft of een oranje wimpel aan de Nederlandse vlag, het is snel en eenvoudig besteld bij Drukland.

Lees meer

Ook een vlag ontwerpen? Bekijk dan onze bedrukte vlaggen.


Kies het soort wimpel:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
wimpel maken kopen

Online wimpel kopen

Een wimpel maken bij Drukland.nl? Daarmee kleed je iedere festiviteit extra feestelijk aan. Een verjaardag? Een bruiloft? Of wil je iemand in het zonnetje zetten? Een wimpel zorgt voor net dat beetje extra sfeer. Geen standaard wimpels, maar bedrukt met precies dat wat jij wilt. Gemaakt van ons stevige vlaggendoek, dus ook geschikt voor buiten en kan tegen een stootje. Op zoek naar vlaggen? Op de pagina van de vlaggen vind je de vele mogelijkheden!

  • 2 verschillende formaten
  • Met handig ophangsysteem
  • Voor binnen en buiten

Bestel wimpels

Wimpel maken en bedrukken

Bij Drukland.nl laat je eenvoudig een wimpel maken met jouw eigen ontwerp. De wimpels worden gedrukt op hoogwaardig 110 grams vlaggendoek met een doordruk van 95%. Jouw ontwerp zie je aan de bedrukte kant voor 100%. Doordat je aan de achterkant van het materiaal de afbeelding voor 95% in spiegelbeeld ziet, kijk je nooit tegen een onbedrukte kant aan. Wel zo mooi voor jouw wimpel!

Goedkope wimpels laten maken

Wimpels kun je op verschillende manier gebruiken. Zo kun je een wimpel kopen en samen met een vlag aan een vlaggenmast hangen, maar je kunt een wimpel ook heel goed alleen gebruiken. Vaak bedrukt met bijvoorbeeld de vlag van een provincie, regio of stad. Ook voor feesten is een wimpel een ideale versiering. Voorzien van eigen tekst en afbeelding zorgt voor een persoonlijke tint en valt gegarandeerd in de smaak.

Wanneer een wimpel gebruiken?

Een officiële wimpel kent een aantal richtlijnen waar je je aan dient te houden. Zo mag de wimpel niet voor zonsopkomst en niet na zonsondergang buiten hangen. Gebruik je je de officiële (oranje) wimpel niet? Dan kun je natuurlijk gebruiken waar en wanneer je zelf wilt. Zo kun je een wimpel met daarop de provincievlag gedrukt altijd buiten gebruiken. Of een wimpel voor een feest, bruiloft of verjaardag. Die kun je ook op je eigen manier gebruiken, waar en wanneer je maar wilt.

Wanneer de wimpel buiten hangt, kun je deze het beste naar binnen halen bij zeer harde wind, vanaf windkracht 6. Op die manier weet je zeker dat je maximaal kunt genieten van jouw wimpel.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00