Altijd gratis verzending
Muts

Muts bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Bereid jezelf goed voor op het koude weer en laat een muts bedrukken bij Drukland.nl! Snel en eenvoudig bestellen voor een scherpe prijs. Wij borduren jouw logo of ander ontwerp met tot wel 15 kleuren op het lekker warme hoofddeksel. Kies uit één van de twee hippe modellen, selecteer de gewenste kleur en wij gaan voor je aan de slag. Leuk voor jezelf, maar ook erg leuk als cadeau of zakelijk als relatiegeschenk!

Lees meer

Bekijk ook onze andere geborduurde kleding.


Kies een soort muts:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een formaat bedrukking:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
muts met logo

Bij Drukland.nl goedkoop muts bedrukken

Goedkoop, makkelijk én snel een logo op een muts borduren met een logo? Dan ben je bij Drukland.nl aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij deze winter geen kou lijdt en er toch goed uitziet. Een logo, een leuke tekst of een ander design? Wij borduren het allemaal voor jou!

 • Geborduurd ontwerp
 • Keuze uit twee modellen: met of zonder pompon
 • Mutsen van hoge kwaliteit

Bestel muts

Keuze uit twee soorten

Er zijn twee soorten mutsen waar je uit kunt kiezen: een traditionele muts en een klassieke muts. De traditionele variant heeft geen pompon en bestaat voor 100% uit acryl. Dit is een lekker warme stof die ook nog eens zacht aanvoelt. Wil je een muts laten bedrukken mét pompon, kies dan voor de klassieke optie. De pompon heeft dezelfde kleur als de rest van de muts, die voor 100% uit soft-touch acryl. Voor beide opties geldt dat je de keuze hebt uit 5 kleuren: zwart, wit, blauw, groen en roze.

De ruimte waarop wij jouw logo of ander ontwerp kunnen borduren is 10 x 5 cm groot. Binnen dit gebied bepaal je helemaal zelf wat er gedrukt wordt.

Muts borduren met logo

Wij borduren jouw logo op de omslag van de muts, het dubbelgeslagen gedeelte. Voor het opmaken van een drukbestand heb je grafische software nodig. Beschik jij niet over zo’n programma of heb je niet de benodigde kennis, maar wil je wel graag een muts laten bedrukken? Onze ontwerp afdeling kijkt graag met je mee. Zij helpen je graag verder op weg of gaan, tegen een kleine vergoeding, graag voor je aan de slag. Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact op!

Hoe lever je bestanden aan voor mijn bedrukte muts?

In een programma zoals Illustrator kun je zelf snel eenvoudig aan de slag met het maken van een ontwerp. Houd er rekening mee dat je bestand altijd vector moet zijn voor het mooiste eindresultaat. Hieronder vind je nog een aantal belangrijke aandachtspunten waar je rekening mee dient te houden bij een muts bedrukken:

 • Lever je bestand in vector aan, voor het beste eindresultaat.
 • De muts borduren kan met maximaal 15 kleuren, meer kleuren in één bestand is niet mogelijk.
 • Houd een minimale lijndikte van 5,5 (2 mm) aan om details goed weer te geven.
 • Houd bij teksten en tekens een minimale grootte 28 pt (10 mm) aan voor een goed zicht- en leesbare tekst op de muts.
 • Gebruik een minimale uitsparing van 8,5 pt (3 mm).
 • Zet lettertypes om naar contouren, zodat compatibiliteitsproblemen voorkomen worden.
 • Ronde grafische elementen kunnen vanwege het borduren niet exact worden omgezet.
 • Grafische effecten, zoals schaduwen, transparanties en kleurverlopen, kunnen niet geborduurd worden.

Beschikbare kleuren borduren

Doordat wij jouw muts bedrukken door middel van het borduren met garen, zijn er vaste kleuren waar wij mee werken. Je kunt tot maximaal 15 kleuren per ontwerp gebruiken. De garen die wij gebruiken komen uit de collectie No.40 van het merk Madeira. Uit die collectie hebben wij alle kleuren standaard op voorraad. Dat betekent dat je kunt kiezen uit maar liefst 413 uni-kleuren, waarvan 24 fluorescerende kleuren.

Wil je de muts laten borduren met specifieke kleuren? Geef dan de kleurcodes aan ons door. Als je de kleurcodes niet doorgeeft, zullen wij zelf de dichtstbijzijnde kleur zoeken en die gebruiken.

Overzicht van alle mogelijke kleuren »


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00