Altijd gratis verzending
Vlaggen

Gevelvlag bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Vergroot de uitstraling van je pand met een gevelvlag van Drukland! Full colour bedrukt op stevig en duurzaam polyester.

Lees meer

Benieuwd hoe wij vlaggen maken? Bekijk onze video!


Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
gevelvlaggen

Goedkope gevelvlaggen bedrukken

Vlaggen stralen trots uit, een uitstraling die je graag hebt als bedrijf of vereniging. Een trotse uitstraling laat immers zien dat je ergens voor staat en dat je goed bent in wat je doet. Zet jouw bedrijf of vereniging in de spotlights en bedruk vlaggen met je eigen logo! Drukland.nl zorgt ervoor dat de vlaggen de professionele uitstraling krijgen die je verdient.

  • Full colour bedrukt
  • Kies uit 5 formaten
  • Afgewerkt met touwtje/lusje of ophangclips

Bestel gevelvlaggen

Stevig polyester

Onze vlaggen worden enkelzijdig gedrukt op 110 grams basic of winddoorlatend vlaggendoek. Winddoorlatend vlaggendoek heeft een gatenstructuur waardoor deze beter bestand is tegen wind. Deze doeken hebben een doordruk van 95%, wat betekent dat de afbeelding aan de achterkant in spiegelbeeld voor 95% zichtbaar is.

Let op: De gevelvlaggen zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Verder afwerken

Plastic bevestigingsclip

Plastic bevestigingsclip

De plastic bevestigingsclips worden evenredig over de linkerkant van de vlag verdeeld zodat de vlag altijd strak en netjes aan de mast hangt. Je hebt de keuze uit witte of zwarte haken.Bevestigingstouwtje

Bevestigingstouwtje

Je kunt je vlag ook af laten werken met touwtjes. Aan de bovenzijde van de vlag wordt een lusje geplaatst en aan de onderzijde een kort touwtje van ongeveer 25 cm. Dit is ideaal voor de wat oudere vlaggenmasten.Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00