Mooie weekplanners en handige notitieblokken

Ze zijn nog altijd niet weg te denken uit ons dagelijks leven: notitieblokken. Of het nu gaat om aantekeningen tijdens een zakelijke meeting of juist om een boodschappenlijstje te maken voor thuis: een notitieblok komt altijd van pas. Doordat het zo vaak gebruik wordt, is het een ideaal product om jouw merk (meer) bekendheid te geven. In dit blog geven wij je een paar tips hoe je dat kunt doen!

notitieblokken-voorkant

Notitieblok als relatiegeschenk

Als relatiegeschenk kun je je bijna geen beter product wensen dan het notitieblok. Een relatiegeschenk moet nuttig zijn, maar je wilt je ook dat mensen met jouw merk in aanraking komen. Ondanks alle technische mogelijkheden van tegenwoordig, heeft het maken van aantekening met pen en papier nog steeds de voorkeur. Combineren met een bedrukte pen en het aantekeningenpakket is compleet.

Eigen planner drukken

Als relatiegeschenk is een notitieblok ideaal, maar ook voor intern gebruik. Zo ontwerp je snel en eenvoudig je eigen planner. Helemaal naar eigen wensen, dus je eigen indeling en wat jij belangrijk vindt. Heb je veel afspraken? Maak dan wat meer ruimte om de afspraken te noteren. Maar misschien vind je het juist wel makkelijker om ook ruimte te hebben voor algemene notities. Dat is het voordeel van je eigen ontwerp maken: jij bepaalt! Met een goede planning werk je effectiever en kun je je tijd goed verdelen.

notitieblokken-opdruk

Notitieblok met eigen cover

Wil jij het maximale uit je notitieblok halen? Dan is een goed cover onmisbaar. Een goede manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten. Of geef die ene mooie foto een ereplaats. Met de cover kun je eigenlijk helemaal los en doen wat bij jou past of wat jij leuk vindt. Naast dat de cover letterlijk en figuurlijk kleur geeft aan jouw notitieblok, biedt het ook bescherming aan het binnenwerk. Door de afwerking van de cover met mat of glans laminaat geef je je cover nog een extra luxe uitstraling én extra bescherming.

Notitieblok met spiraal- of lijmbinding

Er zijn twee manieren om jouw notitieblok te binden. Als eerste is er de lijmbinding. Hierbij wordt één zijde voorzien van een klein laagje lijm. De losse bladen zijn op deze manier eenvoudig los te scheuren. De cover wordt op het kartonnen onderbord gelijmd om een stevig boekwerk te krijgen.

Als tweede optie is er de spiraal binding. Deze afwerking geeft het gevoel van een echt boek. Het uitscheuren van losse pagina’s gaat hierbij iets lastiger. Het notitieblok in zijn geheel zal een stevigere uitstraling hebben.

lijm-spiraal

Genoeg redenen om eens te gaan kijken bij onze notitieblokken. Door de veelzijdigheid van het product is het geschikt voor iedereen. Particulier of juist zakelijk, ongeacht wat voor soort bedrijf het is. Bekijk snel de mogelijkheden voor jou en stel jouw ideale notitieblok samen!

Vind je dit een interessante blog? Dan vind je één van de onderstaand vast ook leuk!
Wat is PMS drukwerk?
5 manieren om een compliment card in te zetten
Hoe bereken je het gewicht van papier?

Tags: notitieblokken, weekplanners, weekschema, to-do-lijst

13-03-2017
 
 

Reacties