Een T-shirt drukken, wat kost dat?

kosten t-shirt bedrukken

Dat is een vraag waar geen direct en eenduidig antwoord op te geven is. Er zijn namelijk verschillende keuzes en opties die een grote invloed hebben op de prijs die jij voor het bedrukken van een T-shirt betaalt. In dit blog laten wij een paar van die punten zien en geven wij je inzicht wat voor je de beste en goedkoopste manier is!

Lees verder

28-11-2023
 

Vind jouw perfecte kalender met deze 4 tips

4 tips voor jouw kalender

Een kalender is het ideale product om jezelf te laten zien. En dat in maar liefst 12 verschillende maanden. Net als veel ander drukwerk, bestel je ook je kalender in verschillende soorten en maten. Wij leggen de verschillen uit en geven je tips zodat jij jouw perfecte kalender vindt. En wat maakt een goede kalender? Je leest het allemaal in dit blog!

Lees verder

28-12-2022
 

Extra feestelijke kerstkaarten met spot UV en spot folie!

Feestelijke kerstkaarten

Bij kerst horen lichtjes, versiering, kleuren en glitters! Zo ook op jouw kerstkaarten. Bij Drukland.nl hebben we dé afwerk optie om jouw kerstkaarten nog meer kerst te maken. Namelijk met spot UV en foliedruk. Deze glimmende ‘3D’ laag zorgt voor een extra luxe en feestelijke uitstraling. Benieuwd wat het inhoudt en wat je ermee kan? Lees dan snel verder!

Lees verder

10-11-2023
 

Alles over dibond

dibond

Dibond, een populair materiaal voor het afdrukken van de mooiste foto’s. Een foto op dibond groots aan de muur of juist subtiel als naambordje: het kan allemaal. Maar wat is dibond en wat maakt het zo’n populaire keuze? In dit blog vertellen wij je alles over het plaatmateriaal dibond!

Lees verder

19-09-2023