Wat is plano?

folders

Volgens Wikipedia is plano in de drukkerswereld de term die gebruikt wordt voor ongevouwen vellen drukpapier. Dat klopt. Ook wij hanteren deze term bij bijvoorbeeld het drukken van folders. Ontdek alle ins en outs over de term plano en wat dat precies betekent voor jou als je folders wilt bestellen.


lees verder

26-10-2017
 

Wat kun je met foamboard?

foamboard

Scoren met je huisstijlpresentatie of tijdens die spannende pitch? Zet dan eens foam in. Het materiaal is superlicht en de mogelijkheden zijn eindeloos. Check snel dit blog en ontdek hoe jij de blits maakt!


lees verder

10-10-2017
 

Wat zijn naambordjes?

naambordjes

Oktober is bij ons de maand van de presentatie. Als je jouw bedrijf, kantoor of vereniging een professionele uitstraling wil geven kan dat heel eenvoudig met naambordjes. Je leest er alles over in dit blog!


lees verder

21-09-2017
 

Wat is PMS drukwerk?

briefpapier

September is bij ons de maand van kantoorartikelen. Briefpapier mag natuurlijk in geen enkel kantoor ontbreken. Hiermee maak je vaak de eerste indruk van je bedrijf, dus je wilt dat dit er professioneel uitziet. Als je wilt dat de kleuren van je huisstijl op elk product overeenkomen, kun je het beste kiezen voor een PMS bedrukking. Ontdek in dit blog wat PMS drukwerk precies is.


lees verder

11-09-2017