header

Ontwerp je eigen kleding

Sta je binnenkort op de beurs, heb je een bedrijfsuitje of speel je een toernooi? Laat dan kleding bedrukken met je eigen ontwerp voor een goede indruk!

kleding-bedrukken

Kleding bedrukken

Wij drukken je ontwerp rechtstreeks op het kledingstuk (het ligt er dus niet op als een soort sticker). Dit, samen met de hoogwaarde kwaliteit van het kledingmerk Fruit of the Loom, zorgt ervoor dat onze kleding lang meegaat. Maar wat is allemaal bedrukbaar? Best veel, namelijk de voorkant, achterkant, borst en mouwen. Ontwerpen maar!

kleding-soorten

Verschillende kledingstukken

Wij hebben verschillende soorten kleding in ons assortiment, namelijk luchtige T-shirts, nette polo’s en hippe hoodies. Onze T-shirts hebben we in basic, fitted en premium modellen, zijn van 100% katoen en hebben we ook voor kids. Onze polo’s hebben we in een heren en dames variant en met ribkraag en rib-mouwuiteinden. Onze unisex hoodies hebben we voor volwassenen en kids. Ze hebben natuurlijk allemaal een capuchon en zijn van 80% katoen en 20% polyester. De keuze is aan jou!

stapel-shirts

Met bedrijfskleding ben je helemaal klaar voor de beurs. Wat ook echt niet mag ontbreken bij je stand is een rollup banner. Lees snel wat je er allemaal mee kunt!

Tags: kleding, bedrijfsuitje, team, toernooi

20-03-2017
 
 

Reacties