Wat kun je allemaal met ansichtkaarten?

ansichtkaarten

Ansichtkaarten verstuur je meestal naar het thuisfront als je op vakantie bent. Maar je kunt natuurlijk ook zomaar eens een kaartje sturen. Denk bijvoorbeeld aan de verjaardag van je moeder, je nicht die gaat samenwonen of de adreswijziging van je eigen bedrijf. Weten wat je allemaal kunt met ansichtkaarten? Je vindt 't in dit blog!

Lees verder

25-10-2016
 

Met 350 grams papier blijvend lage prijzen

350 grams

Bij bijna al onze producten heb je de keuze uit verschillende opties. Van afwerking en formaat tot papier- en materiaalkeuze. Fijn die keuze natuurlijk, maar wat is nu de beste optie voor jou. Vooral het materiaal- en papierkeuze leidt nog al eens tot keuzestress. Daarom lichten wij in dit blog één van de meeste gekozen papiersoorten voor jou uit: de 350 grams mat mc.

Lees verder

21-10-2016
 

Wat kun je allemaal met tabbladen?

tabbladen

Ken je dat? Je hebt een multomap vol met belangrijke papieren, maar je bent totaal het overzicht kwijt. Tabbladen bieden dan een goede uitkomst. Je kunt deze natuurlijk in de kantoorwinkel kopen, maar het is nog leuker als je deze zelf ontwerpt. Op zoek naar handige ontwerpen? Je vindt 't in dit blog!

Lees verder

13-10-2016
 

Wat kun je allemaal met folders?

folders

Een folder is een gevouwen flyer. Hierdoor heb je sowieso al vier zijdes voor tekst en afbeeldingen. Ideaal! Genoeg ruimte dus voor je productassortiment of goede beursaanbieding. Weten wat je nog meer kunt met folders? Je leest 't in dit blog!

Lees verder

13-10-2016