rollup banners actie

Wat kun je allemaal met rollup banners?

Je komt ze ongetwijfeld tegen op beurzen, tijdens presentaties of in winkels en kantoren. We hebben het natuurlijk over rollup banners! Het fijne aan rollup banners is dat je ze makkelijk kunt meenemen en snel opzet. Maar wist je dat je ook best creatief kunt uitpakken met rollup banners? Check in dit blog de leukste voorbeelden!

rollup banners combinatie

3 op een rij

In een kantoorruimte of op een beurs zie je vaak rollup banners staan. Meestal staat er één rollup banner, maar soms vind je in de stand ook meerdere banners. Als een ondernemer meerdere banners in zijn stand heeft staan, staan hierop vaak enkele beursaanbiedingen. Wil je een keer iets anders? Je kunt een ontwerp over bijvoorbeeld drie rollup banners 'verdelen'. Hierdoor zijn de drie rollup banners samen één geheel en onderscheid je je van de rest. Opvallen maar!

rollup banners gat

Op de foto

Het doek waarop het ontwerp van een rollup banner wordt geprint, is gemaakt van stevig materiaal. Omdat dit scheurvast materiaal is, kun je ervoor kiezen om een 'kijkgat' in het ontwerp van je rollup banner toe te voegen. Als je bijvoorbeeld een leuke print hebt waarbij het hoofd mist, kun je hier mensen hun hoofd door laten plaatsen. Zeker weten dat er een fotootje bij jouw banner wordt geschoten. Heb je iets met voetbal? Dan kun je ook een wedstrijd organiseren om de bal door het gat te schieten. De creativiteit is aan jou!

rollup banners wachtkamer

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met flessenhangers kan doen. Veel plezier!

Tags: rollup banners

01-09-2016
 
 

Reacties