Kerstdecoratie voor je zaak of thuis

Met de feestdagen voor de deur is nu echt de tijd aangebroken om uit te pakken met de mooiste kerstdecoratie. Wij hebben een groot assortiment kerstartikelen die geschikt zijn voor je zaak of thuis. Ontdek in dit blog hoe jij je woonkamer of etalage omtovert tot een sfeervol wintertafereel!

Kerstdecoratie van foamboard

Onze kerstdecoratie is gemaakt van foamboard. Het grote voordeel aan dit plaatmateriaal is dat het erg stevig is, maar daarnaast ook erg licht. Hierdoor kan je het eenvoudig neerzetten en zelfs ophangen. Omdat onze kerstdecoratie uit meerdere onderdelen bestaat, kan je het daarnaast na de Kerstdagen weer makkelijk opbergen. Ga je dus voor een tijdloos ontwerp, dan kan je je kerstdecoratie volgend jaar prima opnieuw gebruiken.

Tips voor een feestelijke etalage

Je etalage is het eerste wat voorbijgangers zien. Met onze kerstdecoratie kan je je etalage in een mum van tijd omtoveren tot een feestelijk gebeuren. Op onze site kan je eenvoudig diverse decoraties bestellen en zelf je bestand aanleveren. Zo kan je dus bijvoorbeeld een kerstbal van foamboard laten bedrukken in de kleuren van je huisstijl of voorzien van je logo. Alles is mogelijk!

Kerstdecoratie voor thuis

Heb je een kerstboomallergie (ja, dat bestaat!) of gewoon geen zin in het opruimen van naalden maar wil je wel graag een kerstboom in je winkel of woonkamer? Schaf dan eentje aan van foam. Je kan bij ons een boom bestellen met diverse gaten, zodat je je boom alsnog kan versieren met kerstballen. Ideaal! Naast kerstbomen, kan je je kamer ook opleuken met een hip rendierhoofd voor aan de muur of een stoere ijsbeer. Zo creëer je zonder al te veel moeite een sfeervol wintertafereel!

Al helemaal in de kerstsfeer gekomen? Lees dan ook eens ons blog met de top 10 leukste kerstkaarten!


Kerstdecoratie woonkamer

Tags: kerstdecoratie, kerstdrukwerk

07-12-2017
 
 

Reacties