Altijd gratis verzending
Honingraatkarton

Honingraatkarton bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Wil jij honingraatkarton bedrukken? Dan ben je bij Drukland.nl aan het juiste adres. Wij maken het honingraatkarton speciaal voor jou op maat. Hierdoor kun je kiezen uit zowel een eigen maat als een eigen contour. Daarbij komt nog eens dat het honingraatkarton volledig te recyclen is en dus ook nog eens een duurzamere keuze is. Van levensgrote panelen tot kleine bordjes: het kan allemaal!

Lees meer


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
honingraatkarton

Honingraatkarton met bedrukking

Honingraatkarton is een duurzame keuze als het gaat om plaatmaterialen. Het materiaal is namelijk volledig te recycleren. Daarnaast is het ook nog eens hartstikke sterk. Dit komt in door de specifieke honingraatstructuur van de kern. Hierdoor kan het zelfs gebruikt worden voor het maken van bijvoorbeeld meubels!

  • Eigen maat of contour gesneden
  • Enkel- of dubbelzijdig bedrukt
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel honingraatkarton

Wat is honingraatkarton?

Honingraatkarton is een materiaal dat vooral gebruikt wordt als display- of sign materiaal. Het bestaat volledig uit stevig karton. Doordat het volledige te recyclenen is, is honingraatkarton hét duurzame plaatmateriaal van dit moment. Het materiaal bestaat uit drie lagen: twee toplaten en een kern. De twee toplagen hebben een witte gladde afwerking. Hierop wordt uiteindelijk jouw ontwerp op gedrukt. Tussen deze twee lagen vind je een kern, ook gemaakt van karton. Deze kern heeft de specifieke honingraatstructuur. Dit als geheel zorgt voor een ongekend stevig geheel, dat toch ook ontzettend licht van gewicht is.

Alle maten en vormen

Bij Drukland.nl laat je je honingraatkarton eenvoudig snijden naar de maat of de vorm die jij wilt. Doordat wij niet werken met standaard formaten, bepaal je dat helemaal zelf. Denk bijvoorbeeld aan een cut-out van een persoon. Of aan een sign display in een unieke vorm. Zo weet je zeker dat je altijd in de aandacht komt te staan. Wist je dat er ook statafels van karton worden gemaakt? Of beursstands? Zo zie je maar: met dit veelzijdige materiaal kun je alle kanten op!

Honingraatkarton paneel ophangen

Om een paneel van honingraatkarton op te hangen, heb je verschillende opties. Hieronder vind je de opties die je met je drukwerk mee kunt bestellen.

Boorgaten

Door boorgaten aan te brengen in uw honingraatkarton paneel, kunt u deze zelf eenvoudig ophangen. De boorgaten die aangebracht kunnen worden, hebben een doorsnede van of 5 mm of 8 mm. U kiest zelf uit twee, vier of acht boorgaten. De twee boorgaten worden aangebracht in de bovenste twee hoeken en de vier in alle hoeken. Kiest u voor acht stuks? Dan worden deze in de hoeken geplaatst en de andere vier evenredig over het paneel. Zo hangt u het bord altijd goed en stevig op!

Dubbelhaken

Door het lichte gewicht, is het honingraatkarton ideaal om te gebruiken als plafondhanger. In de bovenste twee hoeken wordt een boorgat gemaakt waar de dubbelhaken doorheen gestoken kunnen worden. De andere uiteinde steek je door, bijvoorbeeld, een plafondclip. De hangers zijn verkrijgbaar in vier verschillende lengtes: 15 cm, 30 cm, 50 cm of 70 cm.

Ophangplaat of ophangstrips

Een manier om het honingraatkarton op te hangen zónder boorgaten, is een ophangplaat. Deze ophangplaat heeft sterke lijmlaag aan de achterzijde die je aan de achterkant van het paneel plakt. Het volledige paneel kun je vervolgens als een soort schilderij eenvoudig ophangen aan een schroef in de muur. Hierbij is wel belangrijk dat u de juiste ophangplaat kiest. Dit gaat op basis van het gewicht van het drukwerk. Er zijn vier verschillende opties:

  • Een ophangplaat van 4,5 x 4,5 cm met een maximaal draagvermogen van 1,5 kg
  • Een ophangplaat van 7 x 7 cm met een maximaal draagvermogen van 3 kg
  • Een ophangplaat van 10 x 10 cm met een maximaal draagvermogen van 6 kg
  • Een ophangplaat van 20 x 10 cm met een maximaal draagvermogen van 12 kg

Je kunt hierbij natuurlijk ook platen combineren met elkaar, om extra draagvermogen te creëren. Daarnaast hangt de plaat ook extra stabiel aan twee ophangpunten.

Een andere optie zijn de ophangstrips. De plak je op zowel jouw paneel als op de (gladde en vlakke) muur. Hiervoor heb je dus helemaal geen boorgaten meer nodig. Het maximale draaggewicht hiervan is 5,4 kg.

Hoe kan ik het honingraatkarton bedrukken?

Voor het bedrukken van het honingraatkarton kan er een drukbestand aangeleverd worden. Er zijn twee manieren om zo een drukbestand aan de bestelling te koppelen. Ten eerste is er de optie ‘Uploaden’. Hierbij heb je een kant-en-klaar bestand dat voldoet aan de werktekening en de aanleverspecificaties. Dit ontwerp kan gemaakt worden in een (extern) opmaakprogramma, zoals bijvoorbeeld InDesign of Photoshop.

Heb je nog geen ontwerp? Ook dan kun je honingraatkarton bedrukken met je eigen ontwerp. Met onze online ontwerptool kun je zelf gratis aan de slag. Vul het ontwerp met foto’s, afbeeldingen, logo’s en teksten en je hebt in een handomdraai je eigen ontwerp gemaakt dat wij op het honingraatkarton drukken!

 

0 producten € 0,00