Al het drukwerk voor jouw kantoor

Een plaats waar veel wordt doorgebracht, is het kantoor. Alleen of met collega’s of juist veel met klanten en/of leveranciers op de vloer. Belangrijk is dat er een fijne en goede werkplek gecreëerd wordt. Drukland.nl helpt jou daarbij! Niet alleen om het kantoor kleur te geven, maar ook voor praktische gebruiksproducten.

Zakelijk drukwerk op kantoor

Het kantoor is een belangrijke plek binnen het bedrijf. Het is dé plek voor alle (zakelijke) meetings, presentaties en gesprekken. Binnen een bedrijf mogen de visitekaartjes niet ontbreken. Nog altijd een goede manier om een blijvend en tastbaar iets mee te geven aan zakelijke partners of klanten. Met de handige visitekaartjeshouders blijven de kaartjes mooi en het geeft ook nog eens een extra luxueuze uitstraling. En papieren, offertes of orders meegeven? Dat mag natuurlijk alleen maar in een presentatiemap in jouw eigen huisstijl. En vergeet je geen compliment card mee te geven met jouw klanten? Doet het altijd goed!

Aankleding van het kantoor

Een persoonlijke touch aan het kantoor, dat maakt het werken stuk leuker. Met de bedrukte tussenschermen zorg je eenvoudig voor een afgezondere werkplek. Rustig werken, zonder snel afgeleid te worden. Even snel een notitie maken tijdens een telefoongesprek, dat kan eenvoudig op een notitieblok. Veel ruimte nodig voor aantekeningen? Dan zijn de bedrukte bureauonderleggers echt iets voor jou. Met een post-it kun je een vluchtige opmerking of extra notitie toevoegen voor bijvoorbeeld een collega. Communiceren is het sleutelwoord!

Drukwerk in jouw huisstijl

Jouw eigen huisstijl is onmisbaar, zowel online als offline. Met bedrukte enveloppen en eigen briefpapier stuur je letterlijk en figuurlijk jouw ontwerp de wereld in. Niet alleen die ontvanger die het ziet, maar iedereen die het in handen krijgt. Goed voor de naamsbekendheid! En wat te denken van promotiemateriaal? Pennen met bedrukking zijn misschien wel het bekendste voorbeeld. Maar ook gepersonaliseerde muismatten of kladblokken doen het altijd goed. Producten met jouw bedrijf erop die vaak in de hand worden genomen. Goede reclame, toch?

Het kleur geven van het kantoor kan eenvoudig en op veel manieren, zoals je kunt zien. Uitbreiden van je huisstijl, het makkelijker maken van het werk of het gezelliger maken van kantoor: met kantoordrukwerk slaag je altijd.

 

0 producten € 0,00