Altijd gratis verzending
Kalenders

Bureaukalender maken

De goedkoopste van Nederland!

Wil jij een bureaukalender maken met jouw eigen foto’s en/of afbeeldingen? Dat kan bij Drukland.nl extra voordelig. Stel eenvoudig de bureaukalender samen die voldoet aan jouw wensen. Waar kies jij voor?

Lees meer


Kies een type kalender:

Kies een staander:

Kies een formaat kalender:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
kalenders

Kalenders printen bij Drukland.nl

Jouw kalender wordt bij ons professioneel gedrukt en afgewerkt. Zo weet jij zeker dat wij van jouw ontwerp een alleen maar de beste bureaukalender maken. Wist je dat de bureaukalender helemaal zelfstandig blijft staan? Je kunt deze dus vrijwel overal neerzetten. Handig, want zo hoef jij geen afspraak meer te missen!

  • Al vanaf 1 stuks te bestellen
  • Ruime keuze papiersoorten en formaten
  • Gratis verzending

Bestel kalenders

Een bureaukalender maken bij Drukland.nl

Je kunt een bureaukalender maken voor verschillende doeleinden. Natuurlijk voor bij jou op kantoor. Perfect om een overzichtelijk de hele maand in één oogopslag te hebben. Maar een bureaukalender drukken kun je ook doen voor bij je thuis. Doordat wij deze digitaal printen, geldt er namelijk geen minimale oplage. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor één stuk. Op zoek naar een grotere oplage? Tot maar liefst 500 stuks kun je standaard via de website bestellen. Ben je op zoek naar meer, dan kunnen wij een offerte op maat voor je maken.

Ook kun je bij Drukland.nl nog andere soorten kalenders drukken.

Jouw eigen foto’s afdrukken

Zoals het met al het drukwerk, bepaal je ook bij de bureaukalenders zelf wat er gedrukt wordt. Geef je met foto’s van jouw bedrijf een kijkje in de keuken? Of ga je juist voor de vakantiekiekjes van die ene gave reis? Het kan allemaal! En dat alles haarscherp geprint op één van de vele papiersoorten. De bureaukalender wordt altijd gedrukt op een stevig papiersoort, beginnend bij 170 gram. Op zoek naar dikker papier? Tot en met 350 grams heb je volop keuze uit papiersoorten met verschillende uitstralingen!

Bureaukalender drukken als relatiegeschenk

Het geheim van een goed relatiegeschenk is de combinatie tussen ‘reclame’ en functionaliteit. Met een bureaukalender maken combineer je deze beiden! Door foto’s van bijvoorbeeld je onderneming of producten in je ontwerp mee te nemen en je logo terug te laten komen, weet je zeker dat je gezien wordt. En wie gebruikt er geen bureaukalender? Nog altijd zijn ze zeer geliefd en worden dus veelvuldig gebruikt. Zo komen jouw (potentiële) klanten extra veel in aanraking met jouw naam. Kortom: het ideale relatiegeschenk!

Afmetingen en afwerking

Een bureaukalender maken kan bij Drukland.nl in verschillende formaten. Het zijn stuk voor stuk compacte formaten die ideaal zijn voor op een bureau. Je kunt kiezen uit de volgende afmetingen:

  • A6 (staand) | 10,5 x 14,8 cm
  • A6 (liggend) | 14,8 x 10,5 cm
  • A6 lang (liggend) | 21 x 7,4 cm
  • A5 (liggend) | 21 x 14,8 cm
  • A5 lang (liggend) | 29,7 x 10,5 cm
  • DIN lang (liggend)| 21 x 9,8 cm

Jouw bureaukalender wordt standaard afgewerkt en geleverd met een stevige staander. Deze is gemaakt van dik karton, waardoor deze eenvoudig zelfstandig en losstaand ergens neergezet kan worden.

Om de verschillende pagina’s bij elkaar te houden en eenvoudig om te kunnen slaan gebruiken wij een spiraalbinding. Deze is verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver en zwart.

Ontwerp voor bureaukalender maken

Voordat wij jouw bureaukalender maken, is er een drukbestand nodig. Dit drukbestand kun je op verschillende manieren maken. Je kunt zelf helemaal vanaf het begin aan de slag. Door de werktekening te downloaden van jouw bureaukalender zie je precies met welke formaten en marges je rekening moet houden.

Maar wij helpen je ook graag een handje. Daarom hebben wij alvast templates gemaakt waarvan jij gebruik kunt maken. Deze templates open je eenvoudig in programma’s als InDesign, Illustrator of CorelDRAW. Hier kun je vervolgens het drukbestand aanpassen naar jouw wensen, zodat wij vervolgens jouw ideale bureaukalender maken.

Gratis templates bureaukalenders 12 pagina's 13 pagina's 14 pagina's 15 pagina's
DIN lang liggend 21 cm x 9,8 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A6 staand 10,5 cm x 14,8 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A6 liggend 14,8 cm x 10,5 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A6 lang liggend 21 cm x 7,4 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A5 liggend 21 cm x 14,8 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
A5 lang liggend 29,7 cm x 10,5 cm Download
template
Download
template
Download
template
Download
template
 

0 producten € 0,00