Wat is het verschil tussen pixels en vector?

pixels vs. vector

Is het bestellen van drukwerk voor jou geen dagelijkse kost? Dan kunnen de verschillende termen je om de oren vliegen. Een expert hoef je natuurlijk niet te worden, maar het is wel belangrijk dat je weet hoe je je bestand aan moet leveren. Alleen zo weet je zeker dat jij het allerbeste drukwerk krijgt. In dit blog gaan wij in op het verschil tussen pixel- en vectorbestanden.


Lees verder

20-06-2017
 

Verpakkingen die het versturen en ontvangen van pakketjes leuker maken

drukwerk met QR code

Verstuur je regelmatig pakketjes voor je webshop? En verstuur je de bestellingen nog steeds in een blanco verpakking? Dat is zonde! Wist je dat je veel meer uit je verpakking kunt halen? Druk bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op de doos. Zo herkent de ontvanger je pakket direct. Naast herkenning zorgt een bedrukte (verzend)verpakking voor nog meer voordelen. Benieuwd welke? Je leest het in dit blog.

Lees verder

24-02-2022
 

Talloze mogelijkheden met dibond

dibond

Dibond, je hebt er vast al eens van gehoord. Waarschijnlijk ken je het als een foto op aluminium. Maar wat is het precies? En vooral: wat kun je er allemaal mee? Wij geven je in dit blog tal van voorbeelden zodat jij inspiratie kunt opdoen voor het bedrukken van dibond.


Lees verder

20-03-2017
 

5 manieren om een compliment card in te zetten

compliment cards inzetten

Een compliment, hoe klein deze ook mag zijn, is een groots gebaar. With compliment cards, - of in het Nederlands bedankkaartjes - zijn een makkelijke manier om jouw klanten een blijk van waardering te geven. Maar wat is een compliment card? En waarvoor zet je een compliment card in? We leggen het in dit blog uit!


Lees verder

13-07-2017