3 tips om een paasontbijt nóg leuker te maken

paasontbijt aankleden

Pasen staat voor de deur en wat hoort daar traditioneel bij? Juist, een uitgebreid ontbijt. Of voor de mensen die meer van uitslapen houden: een brunch. Gezellig met z’n allen rond de tafel en uitgebreid genieten van de verse broodjes, vers fruit en alle andere lekkere dingen. Maar hoe kleed je zo’n ontbijt / brunch nou leuk en persoonlijk aan? Na het lezen van dit blog, weet je het!

Lees verder

23-03-2023
 

Flyers laten drukken: hoe haal je het meeste uit jouw ontwerp?

flyers ontwerpen

Het is een communicatiemiddel die al met jaar en dag gebruikt wordt en nóg steeds een effectieve manier van reclame maken is. We hebben het over flyers! Ze zijn er in verschillende soorten en maten, natuurlijk met eigen bedrukking! Flyers kan je laten drukken bij Drukland.nl, helemaal naar jouw smaak. Voor een goede flyer zijn er wel een aantal punten die je in gedachten moet houden, wij behandelen ze hier, in dit blog!

Lees verder

21-03-2023
 

Je eigen boek uitgeven

eigen boek uitgeven

Heb je je eigen boek gemaakt? Dan is de volgende stap het verspreiden en verkopen via bijvoorbeeld internet of boekenwinkels. Het uitbrengen - ook wel uitgeven genoemd - van een boek kun je laten doen, maar kan ook prima zelf. In dit blog laten wij je zien wat er bij komt kijken en hoe dit het beste aan kunt pakken!

Lees verder

31-01-2023
 

Drie manieren om signing intern te gebruiken

Drie manieren om signing intern te gebruiken

Signing en plaatmaterialen kennen we voornamelijk van reclameborden. En daar is het natuurlijk ook hartstikke geschikt voor. Maar het is zonde om het gebruik niet breder te trekken. Waarom zou je het ook niet intern gaan inzetten? Je kunt het op verschillende manier inzetten. Inspiratie nodig? Wij geven je drie voorbeelden van hoe jij signing intern kunt gebruiken!

Lees verder

30-01-2023