Terug naar kantoor met Drukland.nl!

De vakantieperiode komt tot zijn eind en dat betekent één ding: school en werk beginnen weer. Voor de één geen probleem, voor de ander toch even wennen. Wat ook gelden mag, bij Drukland.nl zijn we van mening dat je er altijd een feestje van kunt maken. In dit blog laten we dan ook zien hoe je jouw werk of studie goed kan beginnen, lees snel verder!


Terug naar kantoor met Drukland.nl


Drink in stijl

Of je nu studeert of werkt, om scherp en productief te blijven is een pauze af en toe van belang. Maak die pauze nog leuker met een persoonlijke mok! Ontwerp de mok zo dat elke collega weet dat het de jouwe is, of maak het een ijsbreker. Met een gek ontwerp of mooie foto heb je zo een leuk gesprek te pakken. Wat je ook bedenkt, met een eigen mok wordt die pauze net wat leuker en zal je motiveren om na de pauze weer verder te gaan!

Zonder ben je niets

Iedereen die met een computer werkt, en dat doen we tegenwoordig eigenlijk allemaal, weet dat je niet zonder dit product kan. We hebben het natuurlijk over de muismat! Hoe leuk is het om een item dat je dagelijks gebruikt te personaliseren. Dit betekent dat je bij gebruik van jouw computer steeds weer die leuke foto, illustratie of tekst ziet. Het kleedt jouw bureau aan en maakt jouw werkplek super persoonlijk! Ben je werkgever? Dan is het ook leuk om jouw huisstijl terug te laten komen op de muismatten van jouw werknemers. Door iets kleins als dezelfde muismatten creëer je meteen een eenheid op kantoor en kleed je het kantoor aan in de huisstijl, gezellig en leuk om te werken!

Schrijf het op!

Naast een computer is het ook altijd goed om pen en papier bij de hand te hebben. Voor de studerende onder ons, om zo beter te onthouden maar ook voor de werkende, om zo snel ideeën uit te kunnen tekenen. Hoe leuk is het dan om jouw eigen pennen te hebben? Deze maken het nog leuker om een aantekening te maken! Als werkgever is het ook nog een slimme zet om pennen te laten bedrukken in de huisstijl. Dit werk namelijk mee aan branding. Een pen kan meegegeven worden aan een klant of partner. Op die manier zullen zij elke keer bij gebruik worden herinnerd aan jouw bedrijf, ook wanneer zij niet meer actief contact hebben met jou. Een praktische en leuke reminder dus, want pen of niet, iets krijgen vindt iedereen leuk!

Informatie bij de hand

Sommige informatie wil je het liefst altijd snel en gemakkelijk bij de hand hebben. Denk hierbij aan een kalender, formules, belangrijke contactgegevens, de examenplanning of een inhaakkalender. Bij Drukland.nl is het mogelijk om deze informatie altijd bij de hand te hebben door middel van een bureau onderlegger! Op deze onderlegger kan je alle informatie en handige to-do lijstjes kwijt om zo de ruimte waarop je werkt extra efficiënt te gebruiken. Als werkgever kan je dit natuurlijk gemakkelijk doen door naast de informatie ook jouw huisstijl en of logo te verwerken in de bureau onderlegger. Op die manier wordt er weer eenheid gecreëerd in het kantoor. Voor studenten en thuiswerkers is een bureau onderlegger ook een uitkomst omdat je zo thuis ook gestructureerd en handig om gaat met informatie. Dit maakt werken makkelijker en zal daarmee motiveren!


Heb je iets gevonden waarmee jij jezelf of jouw werknemers motiveren kunt? Super! Dan staat niets dat goede begin nog in de weg. Voor al jouw kantoor en studeer drukwerk kan je terecht bij Drukland.nl!

Tags:

24-08-2023
 
 

Reacties