Checklist: bestand aanleveren

Bestanden aanleveren

Wanneer je drukwerk bestelt, dan wil je natuurlijk alleen de beste kwaliteit. Het materiaal, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Dat regelen wij voor je. Het aanleveren van het drukbestand heb je wel zelf in de hand. Maar hoe zorg jij er nu voor dat het bestand voor jouw drukwerk op de juiste manier aanlevert? In dit blog nemen wij jou mee langs een aantal belangrijke aanleverspecificaties. Lees je mee?

Lees verder

29-02-2016
 

Zo kies je de papiersoort voor je flyers

Rode kaars

Je wilt flyers bestellen, maar je weet verder eigenlijk niet ‘hoe of wat’. In dit blog ga ik je helpen kiezen uit onze verschillende papiersoorten en afwerkingen.

Lees verder

29-02-2016
 

4 tips om vertraging van je bestelling te voorkomen

Rode kaars

Wij snappen als geen ander dat jij de drukwerk op een bepaald moment nodig hebt. Deadlines zijn ontzettend belangrijk en wij willen jou dan ook graag helpen om de kans op een vertraging zo klein mogelijk te houden. Hoe je zelf in ieder geval er alles aan kunt doen om je drukwerk op tijd te krijgen lees je in dit blog.

Lees verder

29-02-2016
 

Het leed dat opmaak heet

Opmaak tools

Je hebt bij Drukland een bestelling geplaatst en daarbij een drukbestand geupload. Maar een uur later krijg je een mailtje dat je drukbestand nog niet helemaal in orde is. Oei, wat nu te doen? Tekstmarge en afloop? Dat zijn termen die je nog niet eerder gehoord hebt. Geen paniek! In dit blog zullen we je uitleggen wat de tekstmarge en de afloop is en waarom dit wel heel belangrijk is.

Lees verder

26-02-2016