flessenhangers wijnfles

Wat kun je allemaal met flessenhangers?

Al eens een relatiegeschenk ontvangen? Dan kreeg je vast een goede fles wijn. Vaak is de fles leuk verpakt of maakt deze deel uit van een groter pakket met bijvoorbeeld lekkere nootjes en kaas. Maar je kunt de fles ook personaliseren met een flessenhanger. Wil je weten hoe dat eruitziet en wat je hier allemaal mee kunt? Je vindt 't in dit blog!

flessenhangers olijfolie

Flessenkaartjes

Flessenhangers zijn eigenlijk kleine kaartjes met een opening waardoor deze om de hals van een fles kan hangen. Dit kan een wijnfles zijn, maar ook bijvoorbeeld olijfolie. In de supermarkt vind je deze kaartjes vaak met het merk erop of de ingrediënten. Naast dat het product natuurlijk een eigen etiket heeft, is het slim om toch zo'n labeltje eraan te hangen. Het geeft het product namelijk nét een luxere uitstraling!

flessenhangers wijn

Afwerkingen voor hangers

Geef jij dus graag zelf een fles wijn weg, dan kun je hier een leuk kaartje aan hangen. Zo kan er een gave tekst op, maar er is ook voldoende ruimte voor een leuk ontwerp. Onze standaard flessenhangers zijn namelijk 14 cm lang en 6 cm breed én dubbelzijdig te bedrukken. Om je kaartje helemaal passend bij je huisstijl te maken kun je er ook nog voor kiezen om je kaartje te voorzien van een UV lak hoogglans of een mat folie. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

flessenhangers supermarkt

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met presentatiemappen kan doen. Veel plezier!

Tags: flessenhangers, wijn, relatiegeschenk

25-08-2016
 
 

Reacties