Goedkope A2 poster bestellen

A1 posters bestellen

Een populair formaat voor een poster is het A2 formaat. Met een formaat van 42 x 59,4 cm is het tegelijkertijd een handzame en ook een grote XL poster. Een poster maken die als decoratie aan de muur kan, maar ook naadloos past in vrijwel iedere marketingstrategie. Of het nu gaat om het aankondigen van een evenement, het verkopen van een product of juist het vergroten van de naamsbekendheid als doel heeft. Met de ruime keuze uit verschillende materialen en afwerkingen bestel je snel en eenvoudig jouw ideale voordelige A2 poster.

Heb je ook gedacht aan kliklijsten? Op die manier haal je het maximale uit de posters.

Bestel A2 posters


A2 poster in grote oplage of per stuk

Voor het drukken van de A1 posters worden onze digitale drukpersen gebruikt. Deze persen drukken jouw ontwerp haarscherp op de verschillende materialen. Het voordeel bij digitale druk is dat je je eigen aantal kunt kiezen. Je zit dus niet vast aan een minimale oplage of vaste aantallen. Heb je 1 poster nodig? Of 11? Of juist 46? Het kan allemaal met de digitaal gedrukte A2 posters!

De grote oplages (vanaf 50 stuks) worden offset gedrukt. Door drukwerk te combineren kan er effectief gedrukt worden. Minimaal gebruik van materialen en zo een voordelige én duurzame optie!

A2 posters in spoed bestellen

Soms heb je niet veel tijd en heb je met spoed de A2 poster nodig. Bij Drukland.nl is dat geen probleem. Bestel je jouw A2 posters in spoed, dan worden deze de volgende werkdag zelfs al bij je thuis afgeleverd. Zo zit jij nooit lang zonder. Wel zo handig!

A2 posters voor buiten

Door de grootte van de A2 posters, zijn deze ook populair om buiten neer te hangen. Je kunt de posters namelijk ook van een afstandje nog goed zien. Worden de posters buiten opgehangen, dan kun je het beste kiezen voor blueback materiaal. Dit materiaal is weerbestendig en met de ruwe lichtblauwe achterkant - vandaar de naam blueback - gemakkelijk op allerlei ondergronden te plakken. Niemand die meer om jouw poster heen kan dus!

Posters met extra afwerking

Wil je de posters een extra luxe uitstraling geven én extra beschermen? Dan is het af laten werken met laminaat een goede optie. Dit laminaat is transparant met een glanzende of matte uitstraling. Door het afwerken met laminaat is het drukwerk zelf goed beschermd. De poster kan zelfs met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Posters op alle eindformaten

Of je nu abri, eigen formaat, A of B formaat posters wilt bestellen, alles is mogelijk bij Drukland.nl. In onderstaande overzicht zie je al onze poster formaten.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00