Goedkope A1 poster bestellen

A1 posters bestellen

Één van de grootste standaard formaten voor een poster, is het A1 formaat. De afmeting van 59,4 x 84 cm is erg populair voor verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten. De poster is, gezien het formaat, handzamer dan de nog grotere A0 of abri formaten. Toch is het een XL poster die ideaal te gebruiken is. Met de verschillende papiersoorten waar je uit kunt kiezen en natuurlijk jouw eigen bedrukking, bestel je snel en eenvoudig jouw eigen A0 poster. Gebruik samen met onze kliklijsten of A1 stoepborden voor buiten en je geniet extra lang van de posters.

Bestel A1 posters


A1 poster in grote of kleine oplage

Voor het drukken van de A1 posters worden onze digitale drukpersen gebruikt. Deze persen drukken jouw ontwerp haarscherp op de verschillende materialen. Het voordeel bij digitale druk is dat je je eigen aantal kunt kiezen. Je zit dus niet vast aan een minimale oplage of vaste aantallen. Heb je 1 poster nodig? Of 11? Of juist 46? Het kan allemaal met de digitaal gedrukte A1 posters!

De grote oplages (vanaf 50 stuks) worden offset gedrukt. Door drukwerk te combineren kan er effectief gedrukt worden. Minimaal gebruik van materialen en zo een voordelige én duurzame optie!

A1 poster met blueback

Door de grootte van de A1 posters, zijn deze ook populair om buiten neer te hangen. Je kunt de posters namelijk ook van een afstandje nog goed zien. Worden de posters buiten opgehangen, dan kun je het beste kiezen voor blueback materiaal. Dit materiaal is weerbestendig en met de ruwe lichtblauwe achterkant - vandaar de naam blueback - gemakkelijk op allerlei ondergronden te plakken. Niemand die meer om jouw poster heen kan dus!

A1 posters in spoed bestellen

Soms heb je niet veel tijd en heb je met spoed de A1 poster nodig. Bij Drukland.nl is dat geen probleem. Bestel je jouw A1 posters in spoed, dan worden deze de volgende werkdag zelfs al bij je thuis afgeleverd. Zo zit jij nooit lang zonder. Wel zo handig!

Posters met extra afwerking

Wil je de posters een extra luxe uitstraling geven én extra beschermen? Dan is het af laten werken met laminaat een goede optie. Dit laminaat is transparant met een glanzende of matte uitstraling. Door het afwerken met laminaat is het drukwerk zelf goed beschermd. De poster kan zelfs met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Posters op alle eindformaten

Of je nu abri, eigen formaat, A of B formaat posters wilt bestellen, alles is mogelijk bij Drukland.nl. In onderstaande overzicht zie je al onze poster formaten.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00