Altijd gratis verzending
B0 poster

B0 posters drukken

De goedkoopste van Nederland!

Zoek jij een voordelige optie om B0 posters te printen? Drukland.nl/be levert jouw XL posters snel en voordelig bij jou thuis. Met het formaat van 100 x 140 cm is dit het grootste formaat van de B-formaten. Een ideale maat om te gebruiken om te vallen met jouw poster. Ideaal om te gebruiken in jouw marketingcampagne. Hang de poster op een drukke plek en de mensen kunnen je niet missen.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
B0 poster drukken

Goedkoop B0 posters drukken

In het lijstje met de B-formaten, is zijn de B0 posters het grootst. Met een afmeting van 100 x 141,4 cm kan dit ook wel een XL poster genoemd worden. Door het grote formaat leent een B0 poster zich uitstekend voor een postercampagne. Denk bijvoorbeeld aan het aankondigen van een groot evenement of het aanprijzen van producten. De grootte van de poster zorgt ervoor dat de poster eigenlijk niet te missen is. Zo bereik je op een eenvoudige manier jouw doelgroep! Combineer jouw B0 poster met onze B0 kliklijsten of stoepborden voor buiten.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoedlevering mogelijk
  • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Bestel B0 posters

B0 posters in spoed bestellen

Heb je last minute B0 posters nodig? Dan ben je bij Drukland.nl aan het juiste adres! Met de spoedlevering - die voor de meeste oplages beschikbaar is - heb je de posters de volgende dag zelfs al in huis. Niet meer lang wachten op je bestelling, maar snel de mooiste posters in huis.

Poster drukken blueback papier

Door de grootte van de B0 posters, zijn deze ook populair om buiten neer te hangen. Je kunt de posters namelijk ook van een afstandje nog goed zien. Worden de posters buiten opgehangen, dan kun je het beste kiezen voor blueback materiaal. Dit materiaal is weerbestendig en met de ruwe lichtblauwe achterkant - vandaar de naam blueback - gemakkelijk op allerlei ondergronden te plakken. Niemand die meer om jouw poster heen kan dus!

Kleine en grote oplage B0 posters

Voor het drukken van de B0 posters worden onze digitale drukpersen gebruikt. Deze persen drukken jouw ontwerp haarscherp op de verschillende materialen. Het voordeel bij digitale druk is dat je je eigen aantal kunt kiezen. Je zit dus niet vast aan een minimale oplage of vaste aantallen. Heb je 1 poster nodig? Of 19? Of juist 57? Het kan allemaal met de digitaal gedrukte B0 posters!

B0 posters voor buiten

Bij de B0 posters kun je kiezen voor het materiaal blueback. De naam refereert naar de kleur van de achterkant van de poster. De ruwe lichtblauwe achterkant zorgt ervoor dat de poster gemakkelijk opgehangen kan worden. Zelfs op lastige oppervlakken. Deze poster is weerbestendig en kan dus ook tegen regen. Vaak wordt voor dit materiaal gekozen voor bijvoorbeeld verkiezingsposters of aankondigingen voor een evenement of feest.

Posters met extra afwerking

Wil je de posters een extra luxe uitstraling geven én extra beschermen? Dan is het af laten werken met laminaat een goede optie. Dit laminaat is transparant met een glanzende of matte uitstraling. Door het afwerken met laminaat is het drukwerk zelf goed beschermd. De poster kan zelfs met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Posters op alle eindformaten

Of je nu abri, eigen formaat, A of B formaat posters wilt bestellen, alles is mogelijk bij Drukland.nl. In onderstaande overzicht zie je al onze poster formaten.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00