A3 posters

A3 poster bestellen

De A3 poster (297 x 420 mm) is het meest bestelde formaat poster. Het formaat (tweemaal A4) is ideaal als promotiemateriaal: groot genoeg om de aandacht te trekken, zonder dat de poster teveel ruimte in beslag neemt. De absolute topper is onze A3 poster offset gedrukt op 135 grams glanzend papier vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt deze A3 poster namelijk extra voordelig bestellen in een oplage vanaf 50 stuks. We drukken de posters enkelzijdig (gelijk aan een affiche of aanplakbiljet) in full colour. Een ontwerp in zwart-wit kun je aanleveren met 100% K, hiervoor hanteren we namelijk dezelfde druktechniek (CMYK) en prijs.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoedlevering mogelijk
  • Online ontwerpen
A3 posters bestellen »

A3 poster met spoed

We kunnen de posters ook met spoed produceren. Vandaag besteld, morgen in huis. Voorwaarde is wel dat je bestand drukklaar is. Maak bij je ontwerp altijd gebruik van de werktekening voor voldoende tekstmarge en afloop. Hierdoor komt de tekst niet tegen de zijkant en ontstaat er geen kader (witte rand) om je ontwerp. Kijk hier voor de overige aanleverspecificaties.

A3 poster ontwerpen

Heb je nog geen ontwerp voor je posters? Bij Drukland.nl kun je je poster online ontwerpen. Je hoeft hiervoor geen software te installeren, maar kunt direct aan de slag! Je kunt je ontwerp voorzien van je eigen bedrijfsinformatie, logo en foto’s.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00