Goedkope A3 poster bestellen

A1 posters bestellen

Een posterformaat dat erg populair is, is het A3 formaat. Het handzame formaat van 29,7 x 42 cm zorgt ervoor dat de poster eenvoudig op te hangen is. Door het compacte formaat kun je deze poster op nagenoeg iedere plaats neerhangen. Op die manier weet je zeker dat je niet over het hoofd wordt gezien. Onmisbaar in jouw marketingcampagne of juist voor die ene mooie foto of afbeelding als decoratie aan de muur. Met de voordelige A3 posters van Drukland.nl weet je zeker dat je goed zit.

Wil je helemaal de show stelen? Met een handige kliklijst weet je zeker dat je poster maximaal gezien wordt.

Bestel A3 posters


A3 poster in grote oplage of per stuk

Voor het drukken van de A3 posters worden onze digitale drukpersen gebruikt. Deze persen drukken jouw ontwerp haarscherp op de verschillende materialen. Het voordeel bij digitale druk is dat je je eigen aantal kunt kiezen. Je zit dus niet vast aan een minimale oplage of vaste aantallen. Heb je 1 poster nodig? Of 9? Of juist 53? Het kan allemaal met de digitaal gedrukte A3 posters!

De grote oplages (vanaf 50 stuks) worden offset gedrukt. Door drukwerk te combineren kan er effectief gedrukt worden. Minimaal gebruik van materialen en zo een voordelige én duurzame optie!

A3 posters in spoed bestellen

Soms heb je niet veel tijd en heb je met spoed de A3 poster nodig. Bij Drukland.nl is dat geen probleem. Bestel je jouw A3 posters in spoed, dan worden deze de volgende werkdag zelfs al bij je thuis afgeleverd. Zo zit jij nooit lang zonder. Wel zo handig!

A3 posters voor buiten

Door de grootte van de A3 posters, zijn deze ook populair om buiten neer te hangen. Je kunt de posters namelijk ook van een afstandje nog goed zien. Worden de posters buiten opgehangen, dan kun je het beste kiezen voor blueback materiaal. Dit materiaal is weerbestendig en met de ruwe lichtblauwe achterkant - vandaar de naam blueback - gemakkelijk op allerlei ondergronden te plakken. Niemand die meer om jouw poster heen kan dus!

Posters met extra afwerking

Wil je de posters een extra luxe uitstraling geven én extra beschermen? Dan is het af laten werken met laminaat een goede optie. Dit laminaat is transparant met een glanzende of matte uitstraling. Door het afwerken met laminaat is het drukwerk zelf goed beschermd. De poster kan zelfs met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Posters op alle eindformaten

Of je nu abri, eigen formaat, A of B formaat posters wilt bestellen, alles is mogelijk bij Drukland.nl. In onderstaande overzicht zie je al onze poster formaten.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00