Goedkope B1 poster bestellen

B1 posters bestellen

Een poster op B1 formaat is het op één na grootste B-formaat en zit tussen een A0 poster en een A1 poster. De posters hebben een formaat van 70 x 100 cm. Perfect om jouw marketingcampagne extra zichtbaarheid te geven. Altijd full colour bedrukt op de beste digitale drukpersen. Met slechts een paar muisklikken stel je zelf je eigen B1 poster samen. Daarbij lever je je eigen ontwerp aan. Zo wordt het drukken van een eigen poster wel erg gemakkelijk gemaakt! En al te bestellen vanaf 1 stuk.

Heb je ook al gedacht aan onze B1 kliklijsten of stoepborden voor buiten? Zo geniet je nog langer van je poster!

Bestel B1 posters


B1 posters in spoed bestellen

Heb je last minute B1 posters nodig? Dan ben je bij Drukland.nl aan het juiste adres! Met de spoedlevering - die voor de meeste oplages beschikbaar is - heb je de posters de volgende dag zelfs al in huis. Niet meer lang wachten op je bestelling, maar snel de mooiste posters in huis.

Poster drukken blueback papier

Door de grootte van de B1 posters, zijn deze ook populair om buiten neer te hangen. Je kunt de posters namelijk ook van een afstandje nog goed zien. Worden de posters buiten opgehangen, dan kun je het beste kiezen voor blueback materiaal. Dit materiaal is weerbestendig en met de ruwe lichtblauwe achterkant - vandaar de naam blueback - gemakkelijk op allerlei ondergronden te plakken. Niemand die meer om jouw poster heen kan dus!

Kleine en grote oplage B1 posters

Voor het drukken van de B1 posters worden onze digitale drukpersen gebruikt. Deze persen drukken jouw ontwerp haarscherp op de verschillende materialen. Het voordeel bij digitale druk is dat je je eigen aantal kunt kiezen. Je zit dus niet vast aan een minimale oplage of vaste aantallen. Heb je 1 poster nodig? Of 23? Of juist 68? Het kan allemaal met de digitaal gedrukte B1 posters!

De grote oplages (vanaf 50 stuks) worden offset gedrukt. Door drukwerk te combineren kan er effectief gedrukt worden. Minimaal gebruik van materialen en zo een voordelige én duurzame optie!

B1 posters voor buiten

Bij de B1 posters kun je kiezen voor het materiaal blueback. De naam refereert naar de kleur van de achterkant van de poster. De ruwe lichtblauwe achterkant zorgt ervoor dat de poster gemakkelijk opgehangen kan worden. Zelfs op lastige oppervlakken. Deze poster is weerbestendig en kan dus ook tegen regen. Vaak wordt voor dit materiaal gekozen voor bijvoorbeeld verkiezingsposters of aankondigingen voor een evenement of feest.

Posters met extra afwerking

Wil je de posters een extra luxe uitstraling geven én extra beschermen? Dan is het af laten werken met laminaat een goede optie. Dit laminaat is transparant met een glanzende of matte uitstraling. Door het afwerken met laminaat is het drukwerk zelf goed beschermd. De poster kan zelfs met een licht vochtige doek afgenomen worden.

Posters op alle eindformaten

Of je nu abri, eigen formaat, A of B formaat posters wilt bestellen, alles is mogelijk bij Drukland.nl. In onderstaande overzicht zie je al onze poster formaten.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00