Altijd gratis verzending
Posters

Posters afdrukken

De goedkoopste van Nederland!

Laat jouw posters afdrukken bij Drukland.nl! Per stuk of juist in een grote oplage: wij drukken het allemaal! Kies uit één van de populaire formaten en de maar liefst 14 verschillende papiersoorten. Zo maak je eenvoudig je eigen poster. Als onderdeel van een grootse campagne of thuis aan de muur: posters bestellen doe je snel en goedkoop bij Drukland.nl.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
posters drukken

Poster laten drukken bij Drukland.nl

Bij Drukland.nl drukken wij dagelijks duizenden posters. Wij zijn hierdoor hét adres voor jouw print. Een aankondiging van een evenement, het aanprijzen van een product of juist op zoek naar unieke wanddecoratie? Wij drukken het allemaal vanaf 1 stuks tot oplages van duizenden stuks. Wat mogen wij voor jou drukken?

  • Alle populaire formaten, waaronder eigen maat
  • Per stuk of juist grote oplage
  • 14 papiersoorten en materialen

Bestel posters

Populaire formaten

Voor het afdrukken van posters heb je keuze uit verschillende formaten. Het bekendst en ook het populairst zijn de A-formaten. Bij de posters heb je hierbij de keuze uit A0 t/m A4 formaat, met daarbij ook de grootste optie: een abri poster.

Hieronder vind je een overzicht van de populairste maten die als standaard formaat te bestellen zijn. Staat het gewenste formaat er niet tussen? Met de optie ‘Eigen maat’ voer je je eigen afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig in.

Snel en goedkoop een poster maken

Bij Drukland.nl laat je goedkoop en snel een eigen poster afdrukken. Lever je eigen foto, tekst of ander ontwerp aan en wij drukken het voor je. De posters maken wij volledig in eigen huis, van het printen en drukken tot het verzenden. Hierdoor vind je bij ons altijd korte levertijden en lage prijzen. Zo heb je met slechts 4 dagen levertijd je bestelling altijd snel in huis. Kun je niet langer wachten en is er spoed bij? Met een spoedbestelling wordt het drukwerk zelfs de volgende werkdag al geleverd, ook grotere oplages. Dat is nog eens snel!

Kleine en grote oplage

Wil je 1 poster laten printen? Of 10.000 stuks of meer? Wij leveren iedere oplage met de beste kwaliteit. Voor de kleine oplages gebruiken wij onze digitale printers. Deze zijn gespecialiseerd in het printen van kleinere hoeveelheden. Voor de grotere oplages hebben wij twee Komori offset persen die 24 uur per dag de mooiste ontwerpen drukken. Door deze twee druktechnieken kunnen wij - ongeacht de oplage - de prijs laag houden, waarbij de lage prijs en een snelle levering gegarandeerd kan blijven.

Verschillende papiersoorten voor het drukken van posters

Waar de poster ook komt te hangen: een slaapkamer, de woonkamer, in een stoepbord of een winkeletalage, je vindt bij Drukland.nl altijd een goede optie. Zo zijn de machine coated (mc) papiersoorten zeer geschikt voor zakelijke uitingen en grotere oplages. Deze zijn verkrijgbaar in zowel een matte als glanzende variant en in verschillende grammages. Hoe zwaarder het materiaal, des te dikker en steviger het is. Bij deze gecoate papiersoorten is 135 grams glans door zijn zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding erg populair. Zo laat je 100 A1 posters voor slechts €50,- drukken op het 135 grams papier.

Als je een foto wilt afdrukken op een poster, dan is het 240 grams mat of gloss photo een goede optie. Op dit stevige materiaal komen de kleuren maximaal naar voren en wordt jouw foto haarscherp met extra veel detail geprint.

Weersbestendig

Wanneer je de poster voor buiten wilt laten drukken zonder verdere bescherming in de vorm van een kliklijst of stoepbord, dan is blueback dé uitkomst. Dit materiaal is namelijk weerbestendig en kan dus buiten gebruikt worden. De ruwe blauwe achterkant maakt het ook nog eens makkelijk om deze op te plakken met lijm.

Eigen ontwerp voor een poster maken

Een poster maken en bestellen is bij Drukland.nl eenvoudig en doe je al in een paar muisklikken. Heb je al een drukklaar bestand dat is opgemaakt volgens de werktekening en de aanleverspecificaties? Dan upload je deze tijdens het bestelproces.

Heb je nog geen drukklaar bestand, dan kun je deze gratis maken in onze online ontwerptool. Hierin voeg je foto’s, teksten, afbeeldingen en andere elementen toe. Zo kun je - ook zonder enige grafische kennis - de mooiste posters afdrukken!

 

0 producten € 0,00