kerstkaarten

Wat kun je allemaal met kerstkaarten?

De decembermaand is aangebroken, gezellig! Nog even wachten tot de Sint het land verlaat en dan mag je los met het versturen van kerstkaarten. Weten wat je allemaal kunt met kerstkaarten? Je vindt 't in dit blog!

kerstkaarten1

Gevouwen kerstkaarten

De meeste kerstkaarten zijn gevouwen en hebben vaak een mooie afbeelding op de voorkant. Meestal een kerstmannetje met sneeuw, maar ook huisdieren zie je steeds vaker met een leuke kerstmuts op. Leuk! Omdat een gevouwen kerstkaart vier zijden heeft, zie je vaak aan de binnenkant van de kaart ook een wens staan. Hierdoor hoef je eigenlijk alleen nog maar je naam erin te schrijven. Makkelijk!

kerstkaarten2

Decoratie

Naast afbeeldingen zie je ook steeds vaker in winkels en in webshops kerstkaarten met een leuke quote. Deze kaarten zijn natuurlijk ook bedoeld om te versturen naar familie en vrienden maar steeds vaker kiezen mensen er voor om deze kaarten zelf te houden. Zo kun je een kaart met als thema winter natuurlijk ook prima in de winterperiode in de woonkamer of kinderkamer hangen. Je plakt ze op met masking tape en als het weer lente is, ga je op zoek naar een voorjaarskaart. Ideaal!

kerstkaarten3

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met placemats kunt doen. Veel plezier!

Tags: kerstkaarten

01-12-2016
 
 

Reacties