presentatiedesk

Wat kun je allemaal met een presentatiedesk?

Je maakt je beursstand helemaal compleet met een presentatiedesk! Daarnaast is de desk super handig bij bijvoorbeeld een persconferentie. Weten wat je er nog meer mee kunt? Je leest 't in dit blog!

presentatiedesk

Presenteren, opbergen en vervoeren

Onze presentatiedesk is aan één zijde open. Dit is de zijde waar je met je benen tegenaan staat. Voordeel hieraan is dat je dus een kleine opbergruimte hebt waar je je spullen kwijt kunt. Denk aan promotiemateriaal, maar bijvoorbeeld ook je tas of een extra flesje water. De desk zelf heeft een plankje. Deze is erg handig om je folders, brochures of presentatietekst neer te leggen of een glaasje water neer te zetten. Daarnaast kun je de desk makkelijk vervoeren in de gratis bijgeleverde draagtas. Ideaal!

presentatiedesk-spreker

Wisselen van doek

Het doek wat aan de presentatiedesk bevestigd wordt, is te bedrukken. Het is dus helemaal aan jou wat je hierop laat drukken. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van je huisstijl, je logo, de naam van de beurs waar je staat of juist een verpletterende beursaanbieding. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ideaal ook is dat je bij ons ook een los doek kunt bedrukken. Als je dus eens wilt wisselen van reclameboodschap hoef je niet meer een complete beursdesk aan te schaffen, maar wissel je gewoon van doek. Promoten maar!

presentatiewand

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met infodisplays kunt doen. Veel plezier!

Tags: presentatiedesk

02-02-2017
 
 

Reacties