infodisplay

Wat kun je allemaal met infodisplays?

Meer attentiewaarde voor je aanbieding of bijvoorbeeld looproute in je winkel? Dan is een infodisplay super handig! Bij ons bestel je ze in A3- of A4-formaat en met of zonder poster. Dat wordt opvallen! Benieuwd naar handige voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!

infodisplay

Meldingen

De naam van dit product zegt het natuurlijk al: een display om informatie in weer te geven. Maar waar wordt zo'n display zoal gebruikt? Je ziet de displays vaak staan bij balies en toonbanken. Hierop staat dan een melding die geldt voor de bezoeker. Bijvoorbeeld de openingstijden van de receptie, dat je wordt opgeroepen of dat je achter de streep moet wachten. Altijd even lezen dus!

infodisplay

Looproute

Naast tekstboodschappen kun je natuurlijk ook afbeeldingen op je poster op A3- of A4-formaat laten drukken. Grote winkelketens met verschillende verdiepingen en afdelingen maken hier bijvoorbeeld gebruik van. Zo plaatsen zij vaak de looproute in een infodisplay. Handig hierbij is dat ze soms ook onderscheid maken tussen de hele route en een korte route. Zijn de mannen ook weer blij ;-)

presentatiewand

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met een presentatiewand kunt doen. Veel plezier!

Tags: infodisplays

26-01-2017
 
 

Reacties