dl-bureau

Wat kun je allemaal met bureau onderleggers?

Bureau onderleggers zijn erg handig om notities te maken als je even geen notitieblok bij de hand hebt. Maar ook als relatiegeschenk doen ze het goed. In combinatie met je huisstijl maak je namelijk een krachtige reclamedrager. Weten waar bureau onderleggers allemaal voor worden gebruikt? Je leest 't in dit blog!

bureau-onderleggers-to-do

Ga los met het ontwerp

Een bureau onderlegger heeft meestal een formaat van A2 of A3. Logisch ook, want je wilt ook je toetsenbord en je muis er nog op kwijt kunnen. Alle ruimte die daar buiten valt, kun je gebruiken voor je notities. Hoe groter dus het blok, hoe meer ruimte voor notities. Omdat wij ook de achterkant van een bureau onderlegger kunnen drukken, kun je met je ontwerp helemaal los gaan. Gaaf!

bureau-onderleggers-op-bureau

Slimme marketing

Maar wat zet je nu allemaal op zo'n bureau onderlegger? Je kunt een ontwerp maken met bijvoorbeeld een handige kalender en to-do lijst. Iedereen werkt wel met deze lijstjes en een kalender bij de hand hebben als je aan het werk bent, is ook wel fijn. Zoals gezegd kunnen we ook de achterkant van je bureau onderlegger bedrukken. Ga je je bureau onderlegger verspreiden onder klanten? Dan kun je op de achterkant bijvoorbeeld al je producten en/of diensten kwijt. Een slimme manier van marketing!

bureau-onderleggers-de-planning

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met kalenders kunt doen. Veel plezier!

Tags: bureau onderleggers

05-01-2017
 
 

Reacties