Hoe je jouw geliefde op een originele manier verrast!

Overgewaaid, zoals heel veel andere dagen, vanuit Amerika: Valentijnsdag. De dag dat je hoopt op een roos van je geheime liefde en je zenuwachtig de brievenbus in de gaten houdt. Zal ik dit jaar wel iets horen van degene waar ik op hoop? Dat is tenminste het algemene beeld. Voor veel mensen is het juist de dag om een keer extra tegen iemand te zeggen dat je van diegene houdt. Je kunt natuurlijk ook voor een doos bonbons en een bos bloemen gaan. Maar zeg nu zelf, erg origineel is dat niet. Hoe kun je het dan beter aanpakken? Wij geven je een paar tips!


Valentijn mok

Een geheime boodschap

Dat klinkt direct erg spannend en mysterieus. En dat is het eigenlijk ook wel! Het gaat om een magische mok met een leuke foto of een tekst. De tekst en foto komt tevoorschijn op het moment dat je er een warme drank in doet. Je geliefde verrassen met een lekker bak koffie of een kop thee wordt zo een stuk leuker. En eens geen valentijnscadeautje dat je maar 1 keer gebruikt De mok doet het net zo goed op alle andere dagen. Wat wil je nog meer?


Valentijn spiegel

Spiegeltje aan de wand...

Een uitspraak die iedereen eigenlijk wel kent: spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? En voor degene die het niet direct iets zegt: het komt uit het sprookje Sneeuwwitje van de gebroeders Grimm. De spiegel antwoordt eerlijk (te eerlijk, volgens de koningin) op de vraag ‘Wie is het mooiste van het land?’. Een pratende spiegel gaat zelfs voor ons iets te ver. Maar met een mooie en inspirerende tekst kun je eigenlijk niet meer stuk. Iedere ochtend je allerliefste Valentijn een complimentje geven. Beter wordt het niet!! Ben je niet zo van de teksten? Een mooie foto op de spiegel werkt ook prima!Valentijn spandoek

Valentijnskaart XXXL

Een valentijnskaartje op A6-formaat, daar kun je in 2021 natuurlijk niet meer mee aankomen. Denk groots! Een poster, hoor ik je denken. Nog groter? Nog groter! Wat dacht je van een spandoek voor de deur van je geliefde. Een leuke en originele manier om je liefde te verklaren. En ook nog eens helemaal corona-proof, want een groot spandoek kun je al van ver lezen. Op deze manier zijn er al verschillende bestellingen met huwelijksaanzoeken binnengekomen bij ons.


Dit zijn zomaar een paar opties waar je misschien wat mee kunt. Heb je zelf goede ideeën? Ga er voor! Met een beetje hulp in de vorm van een persoonlijk cadeau dragen wij graag een steentje bij aan met het veroveren van harten.


Tags:

02-02-2021
 
 

Reacties