Altijd gratis verzending
Foto op spiegel

Foto op spiegel printen

De goedkoopste van Nederland!

Jouw logo, tekst of foto op spiegel? Drukland.nl maakt een foto op spiegel printen eenvoudig, voor iedereen.

Prijsverlaging! Tot wel 40% goedkoper!

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
foto op plexiglas

Goedkoop foto op spiegel printen

Jouw foto, tekst of logo wordt op 3 mm spiegelacrylaat geprint. Naast de standaard full colour bedrukking kan je bij ons zelfs kiezen voor een full colour + wit bedrukking!

  • Eigen formaat of contour
  • Full colour + wit bedrukking mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel foto op spiegel

Materiaal

Jouw afbeelding wordt op 3 mm dik spiegel plexiglas, ook wel spiegelacrylaat genoemd, geprint. Dit materiaal is vele malen sterker dan glazen spiegels. Onze spiegels worden altijd rechtstreeks op plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. De onderzijde van het materiaal bevat een spiegelende laag. Aangezien jouw tekst, logo of foto op de bovenkant wordt geprint zal deze ook weerspiegeld worden. Wij adviseren om dan ook niet hele kleine letters te verwerken in jouw drukbestand, omdat deze door de weerspiegeling lastig te lezen zijn.

Bedrukking

Drukland.nl kan jouw spiegel op 2 manieren bedrukken: full colour en full colour + wit. Heb je een ontwerp waarbij witte vlakken ook bedrukt dienen te worden? Dan kies je voor een full colour + wit bedrukking. Je kan zelf aangeven in het ontwerpbestand waar we met witte inkt mogen gaan printen. De wijze waarop je het ontwerpbestand dient aan te leveren kan je lezen in ons instructiebestand.

Waar komt jouw spiegel te hangen?

Grote kans dat je jouw spiegel aan de wand wil hangen! Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden.

boorgaten

Boorgaten

Selecteer de optie voor 4 boorgaten als je de spiegel zelf aan de muur wilt bevestigen. De boorgaten hebben een diameter van 5 mm en worden in de hoeken van het glas geplaatst. Je hoeft de locatie van de boorgaten niet aan te geven in het bestand. Dit doen wij voor je.

Afstandhouders

Afstandhouders

Door middel van onze afstandhouders kan je de spiegel makkelijk 'zwevend' monteren. De afstandhouders hebben een diameter van 13 mm en de vrije ruimte tussen achterkant plaatmateriaal en wand is 19 mm.

Afstandhouders

Ophangstrips

Jouw spiegel ophangen zonder boorgaten in het materiaal of muur? Dat kan met onze ophangstrips! 1 doosje bevat ophangstrips voor 1 plaat met een maximaal gewicht van 5,4 kg.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00