Samen achter Oranje met EK drukwerk

Eén van de grootste feesten van het jaar staat weer voor de deur: het EK voetbal. Het hele land staat als één man achter het Nederlands Elftal. Hele straten kleuren oranje en kijken samen naar de verrichtingen van de voetballers. Zullen ze dit jaar de torenhoge verwachtingen kunnen waarmaken? Aan jouw support ligt het in ieder geval niet met ons EK drukwerk!

Jouw eigen Oranje café

Of je nu een eigen café hebt of vanuit huis kijkt: voetbal kijkt het fijnst vanuit een café setting. Bierviltjes zijn daarbij onmisbaar een bierviltje met jouw eigen bedrukking geeft extra sfeer aan de tafel én houdt diezelfde tafel ook vrij van kringen. En moet er drinken gehaald worden voor de hele groep? Met de handige draagtrays neem je handig meerdere drankjes tegelijkertijd mee. Zo mis je bijna niets van de wedstrijd! In de rust kun je zelf een balletje trappen in een sportshirt met eigen bedrukking. Wie komt het dichtst in de buurt bij het niveau van de nationale helden? Of blinken jullie meer uit in de derde helft?

Wat staat er op het menu tijdens de wedstrijd? Zorg dat het jouw gasten aan niets tekort komt. Met een menukaart kiezen jouw gasten eenvoudig uit de hapjes en drankjes die jij te bieden hebt. De bediening? Die loopt natuurlijk rond in speciale EK kleding, bedrukt met jouw logo. Zo zorg je dat de stemming er direct goed in zit, bij zowel gasten als medewerkers.

Alles wordt Oranje

Als er iets is dat mensen bij elkaar brengt, dan is het het Nederlands voetbalelftal wel. Cafés, huizen en zelfs hele straten worden versierd. Met grote spandoeken en vlaggen tover je alles in een handomdraai om tot een oranje feestje. Een vlaggenlijn kan natuurlijk niet ontbreken bij de aankleding. Waarom moeten mensen bij jou voetbal komen kijken? Met de vrolijk wapperende beachvlags en stoepborden met bijbehorende posters kunnen de Oranje fans niet meer om jou heen.

Altijd op de hoogte zijn van alle wedstrijden die gespeeld worden op het EK? Op de EK poster - die je hier gratis download - houd je de uitslagen bij en weet je precies hoe alles ervoor staat. Handig voor de pools waarin je meespeelt, thuis of op het werk.

 

0 producten € 0,00