Posters pilaar

Wat kun je allemaal met posters?

Posters. Als je om je heen kijkt, kom je ze vrijwel overal tegen. Is het niet buiten, dan zie je ze wel binnen bij je op kantoor of in de slaapkamers van je kinderen. Logisch ook, want je kunt posters in allerlei maten bestellen. Bovendien kun je ze overal voor gebruiken. Omdat je zelf het papiersooort kunt kiezen, kun je ook posters voor buiten bestellen. Ideaal dus! In dit blog behandelen we enkele bekende voorbeelden van posters die jij vast al vaak voorbij hebt zien komen. Lezen maar!

Posters bioscoop

Buitenreclame

Altijd leuk, een avondje uit! Vaak zie je bij de bioscoop de filmposters al van 50 meter afstand. Als je vervolgens dichterbij komt, zie je dat ook het hele filmprogramma op een poster is opgenomen. Handig! Als je dan na de film naar de bushalte loopt, kom je alweer de volgende posters tegen. In bushokjes hangen namelijk vaak grote abri posters van bekende adverteerders. Slim ook, want dagelijks wordt je advertentie door honderden mensen gezien.

Posters bushalte

Opvallen

Een ander bekend voorbeeld zijn de verkiezingsposters. Elke partij is vlak voor de verkiezingen druk bezig z'n eigen partij te promoten. Natuurlijk kan dat ontzettend goed met posters! Vaak worden in de dorpen en steden speciale verkiezingsborden geplaatst waarop de partijen hun eigen posters mogen plakken. Aan de partijen de schone taak om op te vallen tussen andere posters. Succes!

Posters verkiezingen

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met ronde stickers kunt doen. Veel plezier!

Tags: posters, voorbeelden

15-06-2016
 
 

Reacties