deurhangers autospiegel

Wat kun je allemaal met deurhangers?

Met deurhangers kun je je boodschap op een originele manier onder de aandacht brengen. Het leuke hieraan is namelijk dat je deze 'flyer' overal aan op kunt hangen. Wat dacht je van een autospiegel, een fietsstuur, een kapstok... Alles is mogelijk! Op zoek naar voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!

deurhangers hotel

Do not disturb

Een deurhanger is aan twee zijden te bedrukken. Vaak wordt op een zijde het tegenovergestelde van de andere zijde gedrukt. Een bekend voorbeeld is de deurhanger die in hotels wordt gebruikt. Het is een eenvoudige manier om aan de schoonmakers te laten zien dat jij die ochtend wil uitslapen en niet gestoord wil worden. Is je hotelkamer wel aan een schoonmaakbeurt toe? Dan draai je gewoon de deurhanger om en nodig je de schoonmaakhulp uit. Ideaal!

deurhangers kantoor

Promotiemiddel

Naast de niet-storen-versie kunnen deurhangers ook perfect worden ingezet als promotiemiddel! Zo kan een winactie bijvoorbeeld op een deurhanger worden gedrukt en vervolgens heel specifiek worden verspreid. Bestaat de doelgroep van je winactie bijvoorbeeld uit studenten? Dan zou je bij een school aan elk fietsstuur je deurhanger kunnen hangen. Zeker weten dat je zo je doelgroep bereikt. Flyeren maar!

deurhangers fiets

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met canvas kunt doen. Veel plezier!

Tags: deurhangers

30-06-2016
 
 

Reacties