Visitekaartjes Drukland.nl

Een goed visitekaartje betaalt zichzelf terug

Bijna elke werknemer of ondernemer heeft het altijd bij zich: visitekaartjes. Zo'n makkelijk klein kaartje met contactgegevens dat eenvoudig in je portemonnee past. Het doel van je eigen visitekaartje is duidelijk te maken wie je bent, wat je doet bij welk bedrijf en hoe je te bereiken bent. Staat al deze informatie op jouw kaartje? Dan is je visitekaartje compleet! Uit onderzoek naar visitekaartjes blijkt dat visitekaartjes drukken nog steeds loont. Bij Drukland.nl bestel je heel eenvoudig je eigen visitekaartjes. Maar wist je dat je nog veel meer kunt met een kaartje van dit formaat?

Strippenkaart Drukland.nl

Visitekaartje als strippenkaart

Ken je het nog, de strippenkaart voor de bus? Je betaalde een bepaald bedrag en kon daarmee bijvoorbeeld tien ritjes mee met de buschauffeur. Het enige wat jij hoefde te doen was je kaartje te laten stempelen en je mocht mee. Niet meer zoeken naar kleingeld of starende blikken van passagiers die bang waren hun aansluiting te missen. Ja, die strippenkaart was nog eens een uitkomst!

Knippen of stempelen

Ook voor je eigen bedrijf kun je een visitekaartje inzetten als strippenkaart. Bedrijven die je voor gingen zijn bijvoorbeeld een bioscoop, zwembad of schoonheidssalon. Zo kan bij elk bezoek een knipje of stempel worden gezet totdat de kaart vol is. Het voordeel voor de klant is dat een 10-strippenkaart vaak goedkoper is dan 10 losse bezoekjes.

Afsprakenkaartje Drukland.nl

Nooit meer afspraken vergeten

Naast ongevouwen visitekaartjes kun je bij Drukland.nl ook gevouwen visitekaartjes bestellen. Omdat deze kaartjes 4 zijden hebben, is er meer ruimte voor tekst. Gevouwen visitekaartjes worden vaak gebruikt voor afsprakenkaarten. Zo wordt op de voorkant vaak het logo geplaatst en binnenin bijvoorbeeld een schemaatje waarin de afspraken worden genoteerd. Op de achterzijde is dan ook nog ruimte voor bijvoorbeeld de openingstijden en contactgegevens. Handig!

Creatieve kaartjes

Natuurlijk kun je ook met afsprakenkaartjes erg uitpakken. Zie bijvoorbeeld dit leuke kaartje van een kapsalon. De stempelvakjes vormen met een stempel vrolijke gezichtjes. Zo wil je wel wekelijks naar de kapper ;-) Heb jij ook een gaaf idee voor een kaartje? Laat het ons weten!

Kapsalon Drukland.nl

Tags: blog, drukwerk, visitekaartjes

08-04-2016
 
 

Reacties