Altijd gratis verzending
Mondkapjes

Mondkapjes bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Snel goedkope bedrukte mondkapjes nodig? Bij Drukland.nl bestel je eenvoudig je eigen niet-medische mondkapjes!

Lees meer


Kies een mondkapjes ontwerp thema:

Kies een ontwerp mondkapje:

Kies het kleur elastiekje:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
mondkapjes

Goedkope mondkapjes bestellen

Ben jij zoek naar goede en goedkope bedrukte mondkapjes? Met de bedrukte mondkapjes van Drukland.nl wordt het dragen van een mondkapje een stuk leuker! Met één van onze leuke ontwerpen weet je zeker dat je goed voor de dag komt. Snel mondkapjes nodig? Bestel de mondkapjes dan in spoed en je hebt ze de volgende werkdag al in huis!

Let op: dit zijn niet-medische mondkapjes zonder CE-keurmerk.

 • Al vanaf 1 stuk
 • Met verstelbare koordjes
 • Gratis verzending

Bestel mondkapjes

Voordelig mondkapje drukken

Met de beste printers zorgen wij ervoor dat het ontwerp haarscherp wordt gedrukt op alleen het beste materiaal. Met de stevige lussen aan de uiteinden van het mondkapje bevestig je deze eenvoudig over je gezicht. Doordat je mond en neus afgeschermd zijn, worden de meeste druppeltjes tijdens het praten of niezen tegengehouden. De kans om mensen om je heen te besmetten wordt hierdoor een stuk kleiner.

Mondmasker met eigen bedrukking

De mondkapjes worden gedrukt op DecoTex GFS, een witte stof dat voor 100% uit polyester bestaat. Na gebruik van het mondkapje was je deze eenvoudig in de wasmachine op maximaal 60 graden. Zo kun je het mondkapje gewoon weer opnieuw gebruiken. Een stuk duurzamer dan de wegwerpmondkapjes en dat ook nog met een eigen bedrukking. Ook zijn de koordjes verstelbaar, zodat je het mondkapje altijd kunt aanpassen zodat het jou past!

Het mondkapje wordt gestikt op ongeveer 5 mm vanaf de rand. Plaats je bijvoorbeeld een tekst of een logo op het mondkapje, zorg dan dat je extra marge aanhoudt om te voorkomen dat de stiklijn door je ontwerp loopt.

Bewaarinstructies mondkapjes

Bewaar de mondkapjes in een apart (afsluitbaar) zakje. Dit geldt voor zowel gebruikte als schone mondkapjes. Op deze manier kom je zo min mogelijk in contact met het mondkapje. Voor- en nadat het mondkapje uit het zakje gehaald wordt, is het belangrijk je handen goed te wassen.

 • Dit niet-medisch mondkapje mag niet gebruikt worden door kinderen van 3 jaar of jonger wegens verstikkingsgevaar. Kinderen van 4 t/m 12 jaar worden geadviseerd het mondkapje alleen onder toezicht te dragen.
 • Het dragen van een niet-medisch mondkapje kan een benauwd gevoel geven, zeker in het begin.
 • Let op: het dragen van een mondkapje laat zeker geen zware inspanning toe, bijv. intensief bewegen.
 • Gebruik het niet-medisch mondkapje niet meer als deze beschadigd is (bijv. sluit niet meer aan, is vervormd of versleten).
 • Dit niet-medisch mondkapje is geen medisch hulpmiddel in de zin van Verordening (EU) 2017/745 /Richtlijn 93/42/EEG noch een persoonlijk beschermingsmiddel in de zin van Verordening (EU) 2016/425.

Hoe gebruik ik een mondkapje?

Wil je met het dragen van het mondkapje het maximale effect bereiken, volg dan de volgende stappen met het opzetten van het kapje:

 • Was allereerst goed je handen, minimaal 30 seconden
 • Pak het mondkapje vast aan de beide uiteinden
 • Breng het mondkapje naar je gelaat en doe de lussen om je oren
 • Trek het mondkapje voorzichtig over je neus en kin
 • Raak het mondkapje tijdens het dragen niet meer aan

Mondkapjes worden gezien als hygiëneproduct en kunnen daarom niet worden geretourneerd.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00