Altijd gratis verzending
Mondkapjes

Mondkapjes bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Snel goedkope bedrukte mondkapjes nodig? Bij Drukland.nl bestel je eenvoudig je eigen niet-medische mondkapjes!

Lees meer


Kies een product:
mondkapjes

Goedkope mondkapjes bestellen

Ben jij zoek naar goede en goedkope bedrukte mondkapjes? Met de bedrukte mondkapjes van Drukland.nl wordt het dragen van een mondkapje een stuk leuker! De naam van je bedrijf of een logo gedrukt op een mondkapje of juist een van onze standaard ontwerpen? Wij drukken het razendsnel voor je.

Let op: dit zijn niet-medische mondkapjes zonder CE-keurmerk.

 • Al vanaf 1 stuk
 • Met verstelbare koordjes
 • Gratis verzending

Bestel mondkapjes

Voordelig mondkapje drukken

Met de beste printers zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp haarscherp wordt gedrukt op alleen het beste materiaal. Met de stevige lussen aan de uiteinden van het mondkapje bevestig je deze eenvoudig over je gezicht. Doordat je mond en neus afgeschermd zijn, worden de meeste druppeltjes tijdens het praten of niezen tegengehouden. De kans om mensen om je heen te besmetten wordt hierdoor een stuk kleiner.

Mondmasker met eigen bedrukking

De mondkapjes worden gedrukt op DecoTex GFS, een witte stof dat voor 100% uit polyester bestaat. In de wasmachine was je de gebruikte mondkapjes eenvoudig op maximaal 60 graden, zodat je deze weer opnieuw kunt gebruiken. Polyester is een materiaal dat ademend is en dus genoeg zuurstof doorlaat om goed te kunnen blijven in- en uitademen. En met de verstelbare koordjes zorg je altijd dat het mondkapje goed past. Wel zo prettig!

Bewaarinstructies mondkapjes

Bewaar de mondkapjes bij voorkeur in een apart (afsluitbaar) zakje. Dit geldt voor zowel gebruikte als schone mondkapjes. Op deze manier kom je zo min mogelijk in contact met het mondkapje. Voor- en nadat het mondkapje uit het zakje gehaald wordt, is het belangrijk je handen goed te wassen.

 • Dit niet-medisch mondkapje mag niet gebruikt worden door kinderen van 3 jaar of jonger wegens verstikkingsgevaar. Kinderen van 4 t/m 12 jaar worden geadviseerd het mondkapje alleen onder toezicht te dragen.
 • Het dragen van een niet-medisch mondkapje kan een benauwd gevoel geven, zeker in het begin.
 • Let op: het dragen van een mondkapje laat zeker geen zware inspanning toe, bijv. intensief bewegen.
 • Gebruik het niet-medisch mondkapje niet meer als deze beschadigd is (bijv. sluit niet meer aan, is vervormd of versleten).
 • Dit niet-medisch mondkapje is geen medisch hulpmiddel in de zin van Verordening (EU) 2017/745 /Richtlijn 93/42/EEG noch een persoonlijk beschermingsmiddel in de zin van Verordening (EU) 2016/425.

Hoe gebruik ik een mondkapje?

Wil je met het dragen van het mondkapje het maximale effect bereiken, volg dan de volgende stappen met het opzetten van het kapje:

 • Was allereerst goed je handen, minimaal 30 seconden
 • Pak het mondkapje vast aan de beide uiteinden
 • Breng het mondkapje naar je gelaat en doe de lussen om je oren
 • Trek het mondkapje voorzichtig over je neus en kin
 • Raak het mondkapje tijdens het dragen niet meer aan

Mondkapjes worden gezien als hygiëneproduct en kunnen daarom niet worden geretourneerd.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00